Video: Petr Mrazek - mikäli katsot elämässäsi vain yhden mailatorjunnan, niin tässä se on!

Video: Petr Mrazek - mikäli katsot elämässäsi vain yhden mailatorjunnan, niin tässä se on!

Comments: 4

Tämäkään älytön torjunta ei riittänyt voittoon, kun Tampa Bay Lightning kukisti Detroit Red Wingsin luvuin 5-2. Red Wings fanit tekivät kaikkensa häiritäkseen Tampan supertähteä Steven Stamkosia, mutta edes näin kovatkaan tylytykset, eivät tällä kertaa joukkuetta pelastaneet.

Expektiltä 100% MAX 100€ bonus + 10€ ilmaisveto mobiililaitteella! Kattava tarjonta NHL-erikoiskertoimia!

Kommentit (4)

maalivahti

No joo mutta onhan tuollainen oikeasti enemmän hyökkääjän huonoutta kuin maalivahdin hyvyyttä. En halua vähätellä Mrazekia mutta maila on melkein samassa kohdassa koko ajan ja Boylella on mahdollisuus vetää minne tahansa muualle paitsi mailaan ja hän vetää sitten juuri siihen.

Tällaiset torjunnat kyllä pääsevät otsikoihin mutta oikeasti vaikeampia torjuttavia ovat esimerkiksi ohjaukset tai poikittaisyötöstä lähtevät kovat laukaukset, joiden torjumiseen vaaditaan poikkeuksellista reaktiokykyä.

hidastus

Hidastuksessa näyttää paljon iisimmiltä kuin tossa alun täysvauhtisessa ja ohan toi aika tsemppaus mokelta, kun näyttää pelaavan jo ittensä ulos ja varmaan hyökkääjäkin aattelee, että siitä vaan tyhjään häkkiin kiekko.

maalivahti

Kyllä toki hidastuskuva saa näyttämään helpolta mutta en tarkoittanutkaan että torjunta olisi ollut helppo. Pointti oli että monesti suuri yleisö katsoo veskarin pelaamisessa ihan vääriä asioita. Tällainen haamukoppi pääsee otsikoihin (ansaitusti toki) mutta sitten hyvää sijoittumista tai jotain nopeaa reaktiotorjuntaa ohjurista ei kukaan edes huomaa.

Jep, mutta laji kuin laji

Ihmiset haluavat nähdä tälläisiä erikoisuuksia oli kyse lajista kuin lajista. Harvaa kiinnostaa tenniksessa huikea takakenttäralli, jossa kasapäin huikeita lyöntejä, kuin joku haamulyönti jalkojen välistä ja saahan nämä useasti molempien puolien pelaajatkin hymyilemään eli tää on sitä viihdettä :)