Video: Pidetään ajatukset pallossa ja yllätykset kurissa

Video: Pidetään ajatukset pallossa ja yllätykset kurissa

Comments: 0

Ranskan avoimessa tennisturnauksessa on käynnissä toinen kierros. Valitettavasti Jarkko Niemisen turnaus kaksinpelissä loppui tylysti Puolan Jerzy Janowiczia vastaan eräluvuin 3-0. Niemisen turnaus kuitenkin jatkuu vielä nelinpelin puolella Henri Kontisen kanssa, jossa parivaljakko eteni hienosti toiselle kierrokselle.

Ensimmäisen kierroksen megapommi koettiin naisten puolella, kun Garbine Muguruza toimitti kisan suosikin Serena Williamsin katsomon puolella murskaavasti eräluvuin 6-2, 6-2. Yllätyksiä tenniksessäkin vääjäämättä tulee, kun otteluita pelataan paljon, mutta tämän tason yllätyksiä voidaan pitää jo poikkeuksina. Mikäli olisi uskonut Gabrineen ennen ottelua, niin olisi tämä tuonut rahat parhaimmassa tapauksessa jopa 25-kertaisena takaisin. Williamsien perheessä ollaan totuttu sisarusten dominointiin vuosikausien ajan, mutta tämä turnaus tuotti karvaan pettymyksen, sillä myös Serenan sisko Venus hävisi oman ensimmäisen kierroksen ottelunsa. Jos molempien sisarusten tappiot löytyivät samalta pelikupongilta, rahat olisivat palautuneet lähes 100-kertaisena takaisin, tosin tähän ennustukseen olisi melkein tarvittu Marty McFlyta.

Yllätykset ovat urheilun suola ja Serenankin kohdalla nähtiin, että varmoja pelejä ei ole olemassa ja keskittyminen pitää olla kohdillaan oli vastassa kuka tahansa. Seuraavalla videolla näemme Nadalin esimerkin kuinka mielessä pyörii (luultavasti) ainoastaan tennispallot.

Kommentit (0)