Video: Roger Federer näyttää, että tenniskentälläkin voi olla hauskaa

Video: Roger Federer näyttää, että tenniskentälläkin voi olla hauskaa

Comments: 0

Maailman legendaarisemmassa tennisturnauksessa Wimbledonissa on toinen viikko käynnissä. Miesten puolella suosikit jatkavat vakuuttavasti. Turnauksen ykkössijoitettu Novak Djokovic on hävinnyt neljässä ottelussa vasta yhden erän. Toiseksi sijoitettu Rafael Nadal on voittanut kaikki ottelunsa eräluvuin 3-1, jokaisen erätappion ollessa otteluiden ekoissa erissä. Kolmanneksi sijoitettu Andy Murray ei ole hävinnyt neljässä ottelussa ainuttakaan erää, kuten ei myöskään neljänneksi sijoitettu Roger Federer.

Mestaruuskertoimissa nämä neljä pelaajaa erottuvat myös selvästi muista. Djokovicin kerroin on parhaimmillaan hieman alle kolmen tasossa mm. Tonybet 2.75, Murrayn kerroin neljän tasossa, Betfair 4.1,  Nadal Betfair 6.0 ja Federer Betfair 7.2.

Roger Federerin parhaat päivät taitavat olla ohi, mutta upea ura ei unohdu koskaan. Seuraavassa videossa Federerin otteluista taidokkaita suorituksia sekä hauskanpitoa tenniskentällä monen muun huippupelaajan ja legendan kanssa. Hieno persoona, josta varmasti kaikki pitävät, eikä huippu-urheilunkaan tarvitse olla aina niin vakavaa. Olisiko tänä vuonna vielä kerran Rogerin aika nostaa pysti?

Kommentit (0)