Video: Seipäästä kulkusille ja juovuksissa korkeuspaikalla!

Video: Seipäästä kulkusille ja juovuksissa korkeuspaikalla!

Comments: 0

Yleisurheilun EM-kisat käynnistyivät tänään aamulla. Suomen suurimmiksi mitalitoivoiksi lukeutuvat miesten keihäsmiehet sekä 3000 metrin estejuoksija Sandra Eriksson. Kummankin lajin finaalit käydään kisojen päätöspäivänä 17.8. sunnuntaina.

Aina kaikki ei mene ihan putkeen yleisurheilukentilläkään. Ehkä tunnetuin ja surullisenkuuluisin tapaus on Ivan Uhov, joka on tällä kaudellakin ylittänyt upeasti 241. Vuonna 2008 kisa Lausannessa ei taas mennyt ihan nappiin. Hän oli juonut Red Bullia ja votkaa, joten ei ollut yllätys että hän jäi kisassa ilman yhtään onnistunutta suoritusta. Uhov sai tapauksesta jälkikäteen vakavan varoituksen Kansainväliseltä yleisurheiluliitolta.

Vastaavasti seiväshyppyä pidetään yhtenä vaarallisimmista yleisurheilulajeista. Siitä erittäin kivuliaan esimerkin sai kokea ukrainalainen Denys Jurtsenko. Video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!

Ylikertoimen foorumilla nimimerkki Tenkrat on tehnyt yleisurheiluvedoillaan huipputulosta. Hänen palautusprosenttinsa on reilulla 400 vedolla 115%. Facebookin puolella voit osallistua arvontaan, jossa palkintona on ilmaiset vihjeet Tenkratin uudesta maksullisesta palvelusta. Lisätietoja palvelusta saat tästä klikkaamalla.

Kommentit (0)