Valiovihje

Valiovihje on vuonna 2016 perustettu vihjepalvelu, joka tuottaa positiivisen odotusarvon pelisuosituksia Englannin Valioliigaan. Palvelun takaa löytyy pian jo vuosikymmenen ajan Valioliigaa voitollisesti analysoineet veljekset Jani ja Jesse Heikkinen.

Viimeisen neljän vuoden aikana olemme jakaneet julkisesti yli 1400 pelisuositusta Valioliigaan palautusprosentilla 105,55. Kaikki pelisuosituksemme ovat vihjattu Pinnaclelle (1333 vetoa) tai Sbobetille (75 vetoa). Molemmat sivustot ovat alan luotetuimpia toimijoita, eivätkä rajaa voitollisten pelaajien panoskokoja, kuten monet muut vedonvälittäjät. Jo pidemmän aikaa olemme vihjanneet vain Pinnaclelle, sillä ETA-lisenssinsä ansiosta kotiutuksetPinnaclelta ovat suomalaisille verovapaita.

Useimmista muista vihjepalveluista palveluista poiketen Valiovihje keskittyy tuottamaan vihjeitä ainoastaan Englannin Valioliigaan. Tämän ansiosta pystymme keskittymään kauden jokaisen ottelun analysointiin täydellisesti ja tarjoamaan asiakkaille Suomen korkeatasoisimman Valioliiga-vihjepalvelun.

ODOTUS

Historiadataan perustuen arvioimme löytävämme tulevan kauden Valioliigasta noin 400 positiivisen odotusarvon kohdetta. Käytämme pelisuosituksissamme panosskaalaa 1 – 10 ja suosittelemme asiakkaita panostamaan vihjekohteisiin siten, että 10 yksikön panos vastaa maksimissaan kolmea prosenttia pelikassan suuruudesta. Pelisuositustemme panos määräytyy osumistodennäköisyyden ja tarjolla olevan kertoimen perusteella. Panosten keskiarvo tulee olemaan arviolta noin 5,5 yksikköä.

Kaudella 2017 – 2018 arvioimme saavuttavamme noin 105% palautuksen sijoitetulle (kiertävälle) pääomalle. Tämä arvio kattaa vedonvälittäjistä vain Pinnacle Sportsin kertoimet. Pelaamalla vihjeet aina markkinoiden korkeimmalla kertoimella on mahdollisuus päästä vielä huomattavasti parempiin lukemiin.

Kauden aikana arvioimme löytävämme pelattavaa noin 2200 yksikön edestä. Tähän kun lisätään oletettu 5%:n tuotto, saadaan ennakoiduksi kausituotoksi 110 yksikköä. Kymmenen euron yksikköpanoksella odotusarvoinen tuotto olisi siis 1100€ ja 500 euron yksikköpanoksella 55 000€.

PALVELUN HINTA

Yksi ottelukierros (10 matsia) = 29€
1kk (4 ottelukierrosta, eli 40 matsia) = 69€
Syyskausi (19 ottelukierrosta, eli 190 matsia) = 289€
Koko kausi (38 ottelukierrosta, eli 380 matsia) = 499€
Hinnat sisältävät alvin 24%.

VIHJEIDEN TOIMITUS

Lähetämme joka kierroksella pelisuositukset kahdessa erässä. Ensimmäinen vihjeviesti tulee keskiviikon ja perjantain välisenä aikana ja toinen viesti lauantaina. Arkikierroksilla (esim. joulun tienoilla) ensimmäinen viesti lähetetään 1-2 päivää ennen ottelukierroksen alkua ja päivitysviesti pelipäivänä.

Arkipäivinä vihjeet toimitetaan klo 14 – 20 välisenä aikana ja lauantaina klo 10 – 13. Vihjeiden tarkka lähetysaika ilmoitetaan sähköpostiviestillä ja Ylikertoimessa vähintään kolme tuntia ennen vihjeviestin lähetystä.

Vihjeet lähetetään sähköpostilla PDF-tiedostona, jonka lisäksi vihjeet voi halutessaan lukea Ylikerroin.com -vedonlyöntifoorumilta. Ylikertoimeen avataan lukittu osio, johon sivuston moderaattorit myöntävät lukuoikeudet asiakkaillemme.

Joka kierroksen isoimpiin pelisuosituksiin tulee arvioiden lisäksi myös sanalliset perustelut / otteluennakko. Vihjepaketti sisältää myös kaikkien otteluiden 1X2-arviot sekä Asian handicap ja total päälinjojen prosenttiarviot niihin otteluihin, jotka eivät Pinnaclella riitä peleihin. Asiakkaat voivat hyödyntää näitä arvioita esimerkiksi Vakioveikkauksessa tai muilla vedonvälittäjillä.

Tervetuloa Valiovihjeen matkaan ja voitollisen vedonlyönnin pariin!

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Vedonlyöntibonus: 20 € ilmaisveto

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Minimikerroin 1,5. Tarjous voimassa 30 päivää.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 150 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

KOODI: WELCOME150 Kierrätysvaatimus 16x (talletus+bonus) Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.5. Maksimivoitot bonuksella on 10x myönnettyyn bonussummaan nähden.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 150 € asti!

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus) Minimikerroin kierrättäessä on 1.50. Kierrätysaikaa on 30 pv. Maksimipanos bonuksen ollessa aktiivisena on arvoltaan sama kuin ensitalletuksen arvo.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.