Bethard tarjoaa hyvän ensitalletusbonuksen lisäksi loistavia kertoimia

Bethard tarjoaa hyvän ensitalletusbonuksen lisäksi loistavia kertoimia

päivitetty: Tiistai, 04.01.2022, 09:44

Ensitalletusbonus 100% aina 100€ asti

 • Talletus + bonus tulee kierrättää 4 kertaa ennen kotiutusta
 • Minimikerroin kierrätyksessä 1,8
 • Kierrätysaikaa 60 päivää

AVAA TILI TÄSTÄ BETHARDILLE

Bethard ei ole mikään uusi toimija vedonlyöntimarkkinoilla ja moni voikin tunnistaa yhtiön nimen Zlatan Ibrahimovicsta, joka toimi firman mainoskasvona. Moni on varmasti löytänyt Bethardin myös sen erittäin kattavan kohdevalikoiman sekä hyvien kertoimien vuoksi. 

Bethard tarjoaa muun muassa isoihin jalkapallosarjoihin sekä tennikseen usein jopa markkinoiden parhaimpia kertoimia palautusprosentin ollessa monesti jopa 97-98% tasossa ja E-sportissa päälle 95% Lisäksi laajasta kohdevalikoimasta löytyy esimerkiksi Suomifutiksen puolelta kertoimet aina Kolmoseen asti.

Bethardin sivustot löytyy suomenkielisinä, kuten myös asiakaspalvelu. Paljon positiivista palautetta yhtiö on saanut erittäin nopeasti toimivista kotiutuksista. Tällä hetkellä tarjolla oleva uuden asiakkaan talletusbonus on myöskin erinomainen.

Alla on poimittu tältä päivältä muutamasta lajista kohde, jossa Bethardin kertoimet ovat erityisen kilpailukykyisiä. Taulukosta löytyy myös vastaavien kohteiden kertoimet Veikkaukselta sekä kohteiden palautusprosentit.

*oikean alakulman suurennuslasista kuvaa isommaksi.

SÄÄNNÖT & EHDOT

 1. Bethardin yleiset säännöt ja ehdot pätevät.
 2. Tarjous on voimassa vain uusille pelaajille, jotka ovat rekisteröityneet 18/06/2019 klo 14:00 jälkeen.
 3. Kampanjatarjouksen voi lunastaa vain kerran per pelaaja, tilinhaltija, kotitalous, osoite, IP-osoite, puhelinnumero, maksutapa (mukaan lukien pankkitili, luottokortti, e-lompakko jne.)
 4. Voit lunastaa vain yhden (1) Aloitustarjouksen.
 5. Tämä tarjous on voimassa vain uusille rekisteröityneille asiakkaille, jotka ovat maista: Suomi, Norja ja Kanada.
 6. Aloitustarjouksen voi lunastaa valitsemalla halutun bonuksen talletusikkunassa olevasta valikosta, ennen talletuksen tekemistä.
 7. Minimitalletus bonuksen lunastamiseksi on 20€.
 8. Maksimibonus on 100€.
 9. Talletus ja Vedonlyöntibonus tulee kierrättää neljä (4) kertaa, min. kertoimella 1.8 ennen kuin voittoja voi kotiuttaa.
 10. Talletukset PaySafeCardin kautta eivät päde tähän bonukseen.
 11. Vain Vedonlyönnissä pelatut panokset myötävaikuttavat kierrätysvaatimuksen täyttymiseen.
 12. Ensimmäinen pelin tai markkinoiden veto, joko ennen peliä tai pelin aikana, lasketaan mukaan kierrätysvaatimukseen. Ensimmäisen vedon kaksoiskappaletta tai mitätöityä vetoa ei lasketa mukaan kierrätykseen.
 13. Mitätöityjä/peruutettuja vetoja, tai vetoja joihin on käytetty Cash Out-toimintoa, ei lasketa mukaan kierrätysvaatimuksen saavuttamiseen.
 14. Tämän tarjouksen talletusbonukset täytyy kierrättää 60 päivän kuluessa bonuksen aktivoitumisesta, ennen kuin kotiutus voidaan käsitellä. Jos bonuksen kierrättämistä ei ole suoritettu loppuun tässä ajassa, tullaan bonus perumaan, ja itse bonus sekä sen avulla tulleet voitot menetetään.
 15. Oikea peliraha pelataan aina ennen bonusta, kun pelaajalla on aktiivisena oleva bonus.
 16. Jos jokin tarjouksen sääntö rikotaan tai on todisteita sarjavetojen asettamisesta yhden tai useamman pelaajan toimesta, joka talletusbonuksen, maksujen, ilmaisvetojen, riskittömien vetojen tai muiden promootiotarjousten tulosten avulla johtaa varmoihin pelihyötyihin, tuloksesta riippumatta, joko yksin tai usean pelaajan toimesta, varaa Bethard oikeuden lunastaa tällaisten tarjousten bonukset takaisin oman harkintansa mukaisesti ja joko asettaa panos oikean kertoimen mukaisesti, tai mitätöidä mitkä vain ilmaiset ja riskittömät vedot, jotka ovat maksettuja talletusbonuksella. Lisäksi Bethard pidättää oikeuden periä hallintokuluja pelaajan talletusbonuksen, ilmaisvedon, riskittömän vedon tai muun maksun arvosta kustantaakseen hallinnollisia kuluja. Varaamme myös oikeuden pyytää asiakkailta tarvittavia dokumentteja asiakkaan henkilöllisyyden tunnistamista varten ennen bonusten, ilmaisvetojen, riskittömien vetojen tai tarjousten antamista. Esimerkki riskittömästä panoksesta on tilanne, jossa pelaaja asettaa vedon Yli 2,5 maalia ennen ottelua, ja vedon Alle 2,5 maalia ottelun aikana.
 17. Bethard varaa oikeuden muuttaa kampanjaa tai keskeyttää sen milloin tahansa.

AVAA TILI TÄSTÄ BETHARDILLE