Infopaketti S.Sukkelan NBA-vihjeisiin!

Infopaketti S.Sukkelan NBA-vihjeisiin!

päivitetty: Tiistai, 04.11.2014, 07:18

Comments: 0

Tänään se viimein alkaa, NBA-kausi 2014-15. Tällä kaudella kaikki vihjeet tulevat olemaan ilmaisia, niin tasoitusvedot, moneylinet, totalsit sekä kauden edetessä mahdolliset pelaajaerikoiset, sen mukaan miten vedonlyöntitoimistot niitä tulevat tarjoamaan.

Vihjeiden varsinaisena julkaisualustana toimii Ylikerroin.comin etusivun Blogini, johon vihjeitä ilmestyy lähes päivittäin. Mahdolliset pienet tauot ovat toki mahdollisia, mutta tarkoitus on vetää koko kausi täydellä energialla ja tarmolla läpi. Toivotaan, että tulokset ovat myös sen mukaisia. Ilmoitukset vihjeiden julkaisusta pyrin pistämään Twitter-tililleni, Ylikertoimen Facebook-ryhmään sekä Ylikerroin.comin keskustelupalstan puolen Blogiini.

Viime kauden seuranta tulee ilmestymään, kun vain kaikelta kiireeltäni sen kerkiän tekemään. Viime kausi oli totaalinen katastrofi. Muuta selitystä kuin oma heikkouteni en ole huonon tuloksen takaa löytänyt. Tein runsaasti virhearvioita useamman joukkueen kohdalla alkukaudesta ja monen joukkueen kohdalla vaikka peliesitykset kehittyivätkin odotettuun suuntaan, niin olin tehnyt jo liian radikaaleja korjausliikkeitä arvioihini ja tämä maksoi paljon. Viime hetken koreille, huonolle tuurille jne. jne. en jaksa juuri painoarvoa laittaa viime kauden tulosta arvioitaessa, sillä vaikka osasyy näillä selittyisi, oli kauden tappiollisuus minun huonouttani. Tämän johdosta kaikki ne asiakkaat, jotka jaksoivat sinnitellä vihjepalveluni kelkassa kauden loppuun asti, eivätkä peruuttaneet tilausta, haluan palkita (toivottavasti) toimittamalla heille vihjeet (side, totals) muita hieman aikaisemmin (väh. 15minuutia), aina kun tämä on vain oman aikatauluni puitteissa mahdollista. Maksullisten vihjeiden informaatio-ketju menneiltä vuosilta löytyy täältä.

Eli viime kauden lopussa mukana maksullisessa vihjepalvelussani olleet asiakkaat pistäkää minulle sähköpostiosoite mihin vihjeet haluatte, sekä nimenne osoitteeseen marko.j.virtanen(at)ylikerroin.com, niin koostan näistä postituslistan vielä tämän päivän aikana.

Vedonlyöntitoimistot, joihin vihjaan päävedot Sidet ja Totalit ovat Matchbook sekä Pinnacle. Nämä kaksi firmaa ovat tällä hetkellä kertoimissa, sekä panosluokissaan ihan omassa kastissaan NBA:ssa. Lisäksi minulta on tullut kyselyitä miten pystyn tavoittelemaan voitollista tulosta vihjeille, jotka vihjaan toimistoille, joilla on affi-kumppanuus omistamani sivuston kanssa. Tästä ei kannata olla huolissaan, sillä saamme näistä vedonlyöntitoimistoilta tulomme liikevaihdon mukaan, emme asiakkaiden tappioista kuten monen muun pienemmän bookkerin kohdalla (kuten esim. Suomen suosituimman ulkomaalaisen vedonlyöntitoimiston Nordicbetin kohdalla). Luonnollisesti jokaisella on vapaus pelata vihjeet mihin buukkerille haluaa, mutta poikkeuksetta korkeimmat kertoimet löytyvät akselilta Pinnacle/Matchbook.

Vihjeet ovat siis ilmaisia, eikä mitään piilomaksuja, vihjepuhelimia tms. tule NBA-vihjeiden kohdalle ainakaan tälle kaudelle sisältymään. Kuitenkin jos haluatte tukea minun työtäni sekä Ylikerroin.com -sivuston jatkuvaa kehitystä, niin mikäli avaatte uusia pelitilejä, niin olisimme koko Ylikertoimen porukka kiitollisia, jos teette sen meidän sivuston mainosbannereiden ja affi-linkkien kautta. Moni on varmasti huomannut Ylikertoimen viimeaikaisen kehityksen ja haluaisimme jatkaa samalla linjalla ja luoda lukijoille jatkuvasti enemmän lisäarvoa muun muassa artikkelien, vihjeiden sekä kilpailuiden muodossa sekä luonnollisesti ehkä joskus tulevaisuudessa saada myös itsellemme tuloja tästä työstä.

Edellä mainittujen vedonlyöntitoimistojen meidän kautta rekisteröityminen onnistuu näiden logojen kautta:

Asiakkaan saama hyöty tässä tulee eteen mahdollisten ongelmatilanteiden myötä, joissa pystymme auttamaan, mikäli tili on tehty meidän kauttamme. Toivottavasti saisimme jatkossa myös muita etuja, kuten vaikka kisoja asiakkaille, mutta näistä on vielä turhan aikaista puhua. Apua tulemme ongelmatilanteissa kuitenkin sitä tarvitseville tarjoamaan.

Tulen päivittämään epätasaisen väliajoin seurantaa kauden edetessä aina, kun siihen sopiva väli tulee tuloksesta riippumatta. Yksittäisien osumien kuponkeja emme tule postailemaan, sillä kokonaisuus on se pääasia, ei yksi rapu koko merrassa. Myöskään rahasummista tai minun panoksista tai minne itse pelaan ei kannata kysellä, sillä nämä haluan pitää omana tietonani. On lukijalle aivan toissijainen seikka, että mikäli palautusprosentti näyttää lukua 105%, että olenko henkilökohtaisesti pelannut ne 10 euron tai 1000 euron yksikköpanoksilla.

Vihjeet tulevat olemaan muodossa:

NBA 24.12.2014

Alarannan Iversonit – Pispalan Pussihukat


Hämeenkadun Hurjat – Nekalan Nilkankatkojat

Maksimipanos on 5 yksikköä (u) ja minimipanos 1 yksikkö. Kuitenkin yhden yksikön panostusta käytetään ainoastaan moneyline-kohteissa kertoimen ollessa päälle kahden. Keskimääräinen suosituspanos tulee olemaan noin tasossa 2.5u, luonnollisesti pienellä varauksella, sillä koskaan ei ennakkoon voi sanoa, että kuinka hyviä pelikohteita on tiedossa. Menneiden kausien perusteella voi kuitenkin sanoa, että suurella todennäköisyydellä selvästi suurin osa vihjeistä on 2-3 yksikön suosituspanoksella.

Suosituspanos ei ole suoraan mistään kaavasta, vaan sisältää prosenttiarvion lisäksi 0-1yks lisää tai vähennystä kuinka hyvin kohde arvion lisäksi maistuu, jossa pääasiallinen teema on, että kuinka vahvasti arvio sisältää analyysiriskiä. Analyysiriskiä pienentää muun muassa se, että moni tekijä tukee pelivalintaa. Vastaavasti analyysiriskiä suurentaa se, mikäli olen ottanut kantaa vahvasti johonkin yksittäiseen tekijään.

Pohjimmiltaan mikäli ei huomioida edellä mainittua tekijää, niin kohteet tulevat noudattamaan pitkälti seuraavaa kaavaa.

Panossuositukset:

Arvio 54–56%, panos 2yks

Arvio 57–59%, panos 3yks

Arvio 60–62%, panos 4yks  

Arvio 63% tai enemmän, panos 5yks  

Yksinkertaistamisen vuoksi panoskoon määrittämisessä kertoimen muutokset samalla linjalla ei vaikuta panostasoon. Jos linjalle on saatavissa vähintään 1.9 kerroin, niin panos on sama kuin vaikkapa 1.952 kertoimella. Prosenttiarvio ilmoitetaan prosentin tarkkuudella.

Mikäli haluaa itse tarkemmin säätää tai etsiä vaihtoehtoisia linjoja, niin 0.5 pistettä vastaa todennäköisyydessä tasoitusvedoissa noin 2 prosentin muutosta sekä totaleissa prosentin muutosta.

EDIT: Tullut paljon kysylyitä, että onko mahdollista päästä aikaisemmalle postituslistalle vaikka ei ollut viime kauden lopulla asiakas. Tämä on mahdollisista, mutta vaatii erityisen hyvää syytä. Tälläinen esim. voisi olla, että olet hyvin aktiivinen vedonlyöjä akselilla Pinnacle/Matchbook/Sbobet ja panostasosi per kohde on satoja euroja. Näihin kyseisiin vedonlyöntitoimistoihin saamme tulomme pelaajan pelaamien eurojen, kautta joten tässä molemmin puolinen hyöty on se idea. Tässä asiassa on turha koittaa huijata, sillä saamme kyllä eri käyttäjätunnusten pyörittävät liikevaihdot niin halutessamme. Alkakauden perusteella kertoimet ja linjat ovat kestäneet todella hyvin ja ero näiden kahden ryhmän välillä on ollut hyvin pieni.

Loppuun vielä, kun tuota minun Kauppalehden haastattelua kokonaisuudessaan on kyselty, niin tässä se vielä. 


Kommentit (0)