MM-futis 2018 - tärkeimmät bookkerit kisoihin

MM-futis 2018 - tärkeimmät bookkerit kisoihin

päivitetty: Lauantai, 18.08.2018, 16:33

Comments: 0

Jalkapallon MM-kisat 2018 - parhaat bookkerit

Jalkapallon MM-kisat 2018 käynnistyvät kesäkuun puolivälissä Venäjällä. Nyt onkin hyvä aika varmistaa, että vedonlyöntitilit löytyvät mahdollisimman monelta hyviä kertoimia ja isoja panosrajoja tarjoavalta peliyhtiöltä.

On äärimmäisen tärkeää, että pelikohdetta valittaessa tutkitaan kaikki merkittävimmät yhtiöt läpi ja lapulle valitaan isoin kerroin. Pieneltä tuntuva ero kertoimessa kasvaa pitkällä aikavälillä euroissa mitaten erittäin isoksi, kuten tässä artikkelissa käytiin läpi. 

Mitä välittäjiä sitten tarvitset voitollisen vedonlyönnin toteuttamiseen? Tilit kannattaa ehdottomasti avata Pinnaclelle, Sbobetille, Matchbookille ja Betfairille. Myös virtuaalimanagerointi FanTeam tarjoaa mahdollisuudet upeisiin voittoihin, mikäli jalkapallotietoutta löytyy.

Pinnacle - ei murheita limiteistä

Pinnaclelle pelatessa ei tarvitse pienistä limiteistä murehtia. Lisäksi Pinnacle ei aseta asiakkaille henkilökohtaisia panosrajoituksia. Voit voittaa siis täysin rajattomasti ilman huolen häivää. Kaiken lisäksi Pinnacle kuuluu ETA-välittäjien joukkoon, joten voitot ovat täysin verovapaita.

Tällä hetkellä Pinnaclelle voi pelata MM-kisojen avausotteluun Venäjä - Saudi-Arabia handicap-muodossa noin 3500€ panoksella per veto. Pinnaclella on tarjolla myös kattavat valikoimat turnausvetoja, kuten Golden Bootin voittaja tai joukkueiden alkulohkoissa keräämiä pisteitä yli / alle muodossa.Kisojen aikana Pinnaclen live-veto on taatusti markkinoiden parhaimmistoa. Live-vetoja asetettaessa kannattaa huomioida, että vaarallisen tilanteen ollessa päällä vedot eivät mene läpi. Esimerkiksi over-vedot kannattaakin lyödä silloin, kun pelitilanne on vaaraton keskialueella. Vastaavasti underin voi hyvin lyödä sisään vaarallisenkin tilanteen vallitessa, koska mikäli maali tulee, niin veto ei mene läpi, mutta mikäli maali ei tule, niin under jää silloin sisään.

Sbobet tarjoaa hyviä kertoimia

Sbobet ei myöskään aseta asiakkaille henkilökohtaisia rajoituksia, joten se sopii myös mainiosti voitollisille pelaajille. Sbobetille voit lyödä myös isoja panoksia, joten Pinnaclen tapaan se sopii ammattimaisille pelaajille. Vertailuna panosrajoista MM-futiksen avausotteluun panosta voi asettaa noin 1800€ verran. Eli hieman vähemmän mitä Pinnaclelle, mutta varsin mukavasti kuitenkin.Kerroinvertailu kannattaa. Tällä hetkellä Pinnaclella esimerkiksi Venäjä -1,25 kerroin on 1,909 ja Sbobetillä 1,86. Eli Venäjää kannattaa pelata Pinnaclelle. Vastaavasti Saudi-Arabian +1,25 tasoitus antaa Pinnaclella vain kertoimen 2,01, kun Sbobetilla siihen saa 2,07. Näin ollen Saudi-Arabiaa kannattaa pelata Sbobetille. Valitsemalla pelikohteeseen aina isoimman tarjolla olevan kertoimen pääsee pelaamaan kohteita likipitäen 100% teoreettisella palautuksella. Näin ollen jo pienelläkin tietotaidolla pystyy pelaamaan voitollisesti.

Sbobet tarjoaa Pinnaclea enemmän eri pelivaihtoehtoja. Tarjolla on esimerkiksi tulosvedot ja HT/FT -vedot. Turnausvetoja löytyy tällä hetkellä 160 kappaletta, joten pelattavaa riittää.

Matchbookilla voit itse jahdata isoja kertoimia

Matchbook kuuluu myös voittavien pelaajien bookkerivalikoimaan. Matchbook on vedonlyöntipörssi, eli lyöt vetoa muita pelaajia vastaan. Käytännössä normaalia vetoa jätettäessä et huomaa mitään eroa esimerkiksi Pinnacleen nähden. Tarjolla on kerroin ja summa, jolla voit maksimissaan lyödä vetoa. Tällä hetkellä panosrajat ovat 500€ ja 1000€ paikkeilla, mutta turnauksen lähestyessä isompiakin panoksia saa varmasti sisään. Matchbook tarjoaa myös muiden firmojen tapaan runsaasti turnausvetoja.Vetopörssin hienous on siinä, että voit jättää sisään pyyntöjä isommista kertomista mitä on tarjolla ja muut pelaajat voivat hyväksyä vetopyyntösi. Näin pystyt helposti korottamaan pelaamasi kohteesi kerrointa. Pörsseissä vedoista vähennetään komissio, eli lopullinen voitto palautuu aavistuksen pienemmällä. Matchbookin komissio on maksimissaan 1,5% eli mistään isosta vähennyksestä ei ole kyse.

Betfairilla kätevää live-vedonlyöntiä

Betfair on varmasti monelle tuttu vetopörssi. Siellä suurimmat pelivaihdot löytyvät nimenomaan tutuista 1x2-kertoimista ja kisojen aikaan vaihdot ovat todella korkealla. Betfair on parhaimmillaan live-vedonlyönnissä. Pystyt asettamaan vetoja kätevästi ja mikä parhainta pystyt nappaamaan "surewinnejä" lennosta todella helposti. Betfair onkin MM-kisojen aikaan ehdoton vaihtoehto live-vedonlyöntiin vaikkapa Pinnaclen ohella.

Betfairilla on vetopörssien normaalin käytännön mukaan käytössä komissio. Uusilla pelaajilla komissio alkaa 6,5% tasosta, mutta mitä enemmän pelaat, niin sitä pienemmäksi komissio muodostuu. Isoa komissiota ei kannata pelästyä, sillä kertoimet voivat hyvin silti olla isompia mitä Pinnaclella. Esimerkiksi Saudi-Arabian voitosta Betfairilla kerroin on 13,0 ja tästä kun vähennetään komissio, niin lopullinen kerroin on 12,22. Pinnaclella Saudi-Arabian kerroin on tällä hetkellä 11,60. Eli kerroinvertailu toimii tässäkin tapauksessa ja Betfair kannattaa ehdottomasti ottaa bookkerivalikoimaan 1x2-vetoja ja live-vedonlyöntiä ajatellen. Myös turnausvedoissa Betfair on mainio. Esimerkiksi turnauksen voittajavedossa vaihdot ovat hulppean korkealla, kuten kuvasta alla näkyy.

FanTeam - virtuaalimanagerointi

Jos tunnet jo nyt kaikki MM-kisajoukkueet kuin omat taskusi tai suunnittelet joukkueiden tutkimista, niin silloin kannattaa ehdottomasti liittyä FanTeamiin. Voit pelata FanTeamia kuten "liigapörssiä". Eli valitset kaikista pelaajista oman joukkueesi ja jos pelaajasi pärjäävät, niin saat puhdasta rahaa voittoina. FanTeam sopii myös vähemmän joukkueita tunteville, sillä pieniin turnauksiin voi osallistua vain muutamilla euroilla, jolloin siitä saa mukavaa hupia pienellä riskillä.

FanTeam tarjoaa myös koko kisat kestävän MM-fantasyn, jossa palkintopotissa on 30.000€, eli tarjolla on 22€ sisäänostolla todella huima voittomahdollisuus! Tuohon turnaukseen kannattaa ehdottomasti osallistua, jolloin saa paljon jännitettävää ja puuhasteltavaa koko kisojen ajaksi!

Tulosveto - Opas voitolliseen pelaamiseen 
Vedonlyönti jalkapallon MM-kisoissa
Jalkapallon MM-kisat 2018 - joukkueiden kokoonpanot
Jalkapallon MM-kisat 2018 otteluohjelma ja TV-lähetykset

Kommentit (0)