Skrill - voisiko vetovoittojen siirtely enää helpompaa olla?

Skrill - voisiko vetovoittojen siirtely enää helpompaa olla?

Comments: 0

Skrill, vanhalta nimeltään Moneybookers, on internetin suosituimpia e-lompakoita. Sen käyttäjämäärät ovat jatkuvassa kasvussa helppokäyttöisyyden, turvallisuuden ja yhteensopivuuden vuoksi. Kaikki Ylikertoimen kumppanit tukevat sen käyttöä, joten tästä syystä sen suositteleminen on helppoa.

Miksi käyttää Skrilliä?

Skrill tarjoaa nopeat rahansiirrot sekä vedonvälittäjälle että takaisin e-lompakkoon, joten pystyt Skrilliä käyttämällä estämään turhan rahan makuuttamisen välittäjän tilillä, tai vastaavasti pystyt reagoimaan nopeasti hyvien kertoimien perässä.

Miten Skrill toimii?

Otetaan esimerkki avuksi. Sinulla on pelitilit sekä Pinnaclella & Veikkaushuoneella. Huomaat molempien tarjoavan markkinoiden parhaita kertoimia eri kohteisiin, joita molempia haluaisit pelata. Sinulla ei kuitenkaan ole rahaa kummallakaan pelitilillä ja kohteet sulkeutuvat muutaman tunnin kuluttua. Tällöin avuksesi tulee Skrill. Muista kuitenkin jo tässä vaiheessa, että mikäli et omista luottokorttia, eivät rahasi siirry näin nopeasti. Tietysti rahojen siirtely toisten Skrill-tilien välillä on aina mahdollista.

1) Mikäli sinulla ei vielä ole tiliä Skrillillä, avaat sen helposti vaikkapa TÄSTÄ linkistä. Täytät henkilötietosi ja tili on valmis.

 

2) Kirjaudut Skrill-tilillesi ja valitset UPLOAD kohdan ruudun oikealta puolelta.

3) Tämän jälkeen valitset sinulle sopivimman talletusmuodon. Luottokortti, välitön pankkisiirto (Trustly palvelun kautta), Paysafe-kortti tai normaali pankkisiirto.

Muistathan, että Suomessa pankit ovat yleensä kieltäneet tunnusten luovuttamisen kolmansille osapuolille, minkä Trustly-palvelun käyttäminen vaatii.

Normaalissa pankkisiirrossa viive rahojen siirtymiselle on yleensä muutama päivä, mutta luottokorttisiirto toimii välittömästi, eli rahat ovat tililläsi heti käytettävissä.4) Kun olet saanut siirrettyä rahaa Skrill-tilillesi, avaat vedonvälittäjän sivustot ja talletat rahaa Skrill (Moneybookers) siirrolla. Tämä siirto avaa sinulle erillisen ikkunan (välittäjästä riippuen), joilla kirjaudut Skrill-tilillesi ja varmistat siirron. Kun ikkuna sulkeutuu, ovat rahat siirtyneet pelitilillesi. Joillain välittäjillä saattaa siirroissa esiintyä joidenkin minuuttien viiveitä.

5) Tämän jälkeen pelaat haluamasi ylikertoimet parhailla mahdollisilla kertoimilla.

Kun veto on lyöty ja välittäjä on julkaissut tuloksen, voit saman tien nostaa rahat pelitililtäsi Skrill-palveluun uusia kohteita odottaessasi. Menet vain välittäjän (Nosta rahaa tililtäsi) osioon ja valitset nostomuodoksi Skrill-tilisi. Rahat siirtyvät useimmilta välittäjiltä minuuteista muutamiin tunteihin tilillesi. Asia kannattaa aina varmistaa muilta pelaajilta esimerkiksi Ylikerroin-foorumilla. Muista kuitenkin, että nopeat ja toimivat rahansiirrot ovat aina luotettavan välittäjän merkki. Saatat myös ensi kertaa nostaessasi joutua todistamaan henkilöllisyytesi, mutta välittäjät toimivat näin ainoastaan suojellakseen paremmin rahojasi väärinkäytöksiltä.

Tämän jälkeen sinulla on taas rahaa valmiina Skrill-tililläsi seuraavaa pelikohdetta metsästäessäsi. Ei siis kannata tyytyä huonompiin kertoimiin, koska Skrill avaa koko vedonvälittäjien kirjon eteesi.

Rahan nostaminen Skrill-tililtä

Kun haluat toisensuuntaista rahaliikennettä, niin Skrill tarjoaa siihen erinomaisen vaihtoehdon.

Nimittäin Skrill Mastercardin. Se toimii täysin samalla tavalla kuin normaali prepaid-kortti, eli voit nostaa rahaa pankkiautomaateista ja maksaa ostoksesi kauppojen ja ravintoloiden kassoilla. Ainoa vaatimus on se, että Skrill-tililläsi on tällöin katetta.

Tällä hetkellä kortti käy lähes kaikissa paikoissa, joissa korttimaksaminen on yleensäkin mahdollista. Voit myös nostaa tililtäsi rahaa suoraan käteisautomaatista, joten tilisi rahat ovat välittömästi käytettävissäsi ilman odotusta.

Käteisautomaatteja, joihin kortti käy, löytyy maailmalta lähes kaksi miljoonaa kappaletta. Yli 35 miljoonaa myymälää hyväksyy kortin maksuvälineenä nykyisin. Suomessa luultavasti jokainen, joka hyväksyy muitakin kortteja. Lisäksi kortin tilaaminen on helppoa. Kortin voi tilata myös henkilö, jolla on maksuhäiriöitä, koska kortti on prepaid-mallinen.

Muita vaihtoehtoja nostaa rahaa Skrill-tililtä ovat normaali pankkisiirto tai tallettaminen luottokortille.Klikkaamalla Withdraw kohtaa Skrill-tililläsi saat mahdolliset vaihtoehdot näkyviisi. Pankkikotiutuksissa Skrill tarjoaa 2-5 päivän aikaikkunaa, joten paras tapa rahojen välittömään nostoon ja käyttöön on kortti. Sen saat suoraan tilaamalla omilta Skrill-sivuiltasi Skrill Card kohdasta.

Kaiken kaikkiaan Skrill on lähes pakollinen apuväline niille henkilöille, joilla on useampi pelitili erilaisilla välittäjillä ja jotka haluavat aina lyödä parhaan mahdollisen kertoimen markkinoilta. Skrill tarjoaa siis erinomaista rahansiirtoa parhaiden kertoimien perässä ilman, että joudut pitämään kaikilla pelitileilläsi jatkuvasti rahaa. Pystyt myös keskittämään esimerkiksi luottokorttisi tiedot pelkästään Skrillille, etkä joudu tallettamaan sillä useisiin eri paikkoihin samalla suurentaen tietojen varastamisriskiä.

Avaa Skrill-tili TÄSTÄ.

Kommentit (0)