The Handicapper - kattava sovellus vedonlyöjän tueksi!

The Handicapper - kattava sovellus vedonlyöjän tueksi!

päivitetty: Keskiviikko, 21.11.2018, 17:54

Comments: 0

The Handicapper MLB-, NBA-, ja NHL-vedonlyöntiin

The Handicapper on Eastside Sports Analysis:n kehittämä sovellus MLB-, NBA- ja NHL-vedonlyöjän tueksi.

HUOM! Lue sovelluksen arvostelu tästä: Käyttötesti: The Handicapper - oiva sovellus vedonlyöjälle

Sovelluksen lataus ja käyttö on ilmaista. Mikäli haluat luoda arviot kauden jokaiseen otteluun tuoreella datalla, voit hankkia oikeuden datapäivityksiin Ylikerroin.com tarjoushintaan 19 euroa/kk. Hyödynnä tarjous tästä!

Sovelluksen avulla voi luoda todenäköisyysarviota kauden jokaiseen otteluun. Lue alta lisää ohjelmasta ja katso kuvia sovelluksen toiminnasta.


Sovelluksen pohjana on kattava tietokanta, joka sisältää jokaisen pelaajan jokaisen yksittäisen ottelun tilastoja edellisiltä kolmelta kaudelta sekä käynnissä olevalta kaudelta. Sovellus käyttää tietokantaa sekä laji-/sarjakohtaisia kvantitatiivisa malleja otteluiden todennäköisyysarvioiden luomiseen. Käyttäjällä on mahdollisuus vaikuttaa lopputulemaan muokkaamalla mallien parametreja esimerkiksi painottamalla enemmän viimeisten otteluiden merkitystä laskentamallissa.Joukkueiden kokoonpanot ja rosterit päivittyvät jokaisen datapäiviytksen yhteydessä huomioiden loukkaantuneet ja sivussa olevat pelaajat. Sovellus myös tarkistaa eri lähteistä alkavien otteluiden kokoonpanoja ja lataa ne käyttöön heti kun ne ovat julkaistu (vain MLB & NBA). Myös MLB-otteluiden säätiedot voi päivittää reealiaikaisesti. Mikäli julkaistuja kokoonanoja ei ole saatavilla ja käyttäjä ei ole tyytyväinen sovelluksen algoritmin tekemiin pelaajavalintoihin, voi kokoonpanoja muokata vastaamaan omaa näkemystä.Laskennan tuloksena on Moneyline-, Spread- ja Totals-arviot otteluista. Spread- ja Totals-vertomuotojen eri linjojen arvioita voi helposti havainnoida ja vertailla.Jokaisesta ottelusta muodostetaan myös analyysipaketti, josta voi muun muassa tarkastella miten joukkueiden kokonaisvoimaluvut muodostuvat, pelaajien tilastoja, joukkueiden tilastoja ja niin edelleen.Sovelluksen lataus ja käyttö on tosiaan ilmaista. Mikäli haluat luoda arviot kauden jokaiseen otteluun tuoreella datalla, voit hankkia oikeuden datapäivityksiin Ylikerroin.com tarjoushintaan 19 euroa/kk.

Lue vielä lisää sovelluksesta ja hyödynnä tarjous tästä!

Kommentit (0)