Veikkaushuone – Liigavedonlyöjän toinen koti!

Veikkaushuone – Liigavedonlyöjän toinen koti!

päivitetty: Keskiviikko, 15.04.2015, 13:06

Comments: 2

Veikkaushuoneen taustalta löytyy maltalainen yhtiö iGame Malta Ltd. Veikkaushuone on suomalaisille pelaajille täysin verovapaa. Sivusto on rakennettu täysin suomenkielisiä asiakkaita varten, joten käyttökokemus on sen puolesta mitä mainioin.

Sivuston käyttö on helppoa ja haluttuja liigoja pystyy listaamaan kätevästi näkyville. Vetojen jättäminen ei tuota vaikeuksia. Kohteeseen menevä maksimipanos ilmoitetaan selkeästi vetoa jätettäessä, mikäli haluttu panos on liian suuri.

Liigassa huippukertoimet

Veikkaushuoneen pelitarjonnassa ehdoton helmi on kotoinen jääkiekon Liiga. Mikäli lyöt vetoa suomalaisesta lätkästä, niin Veikkaushuone on ehdoton bookkerivalinta. Tarjolla on kierroksesta toiseen markkinoiden huippukertoimia. Parhaat kertoimet löytyvät 1X2-pelimuodosta, jossa monesti löytyy jopa Pinnaclea parempia tarjouksia. Palautusprosentti Liigan 1X2-vedoissa on joissain ottelussa jopa päälle 96%. Hyviä kertoimia on tarjolla myös muihin lätkäliigoihin. Alla yhden ottelun kertoimet vertailuna kuvastamaan palautusprosentin merkitystä kertoimissa.Veikkaushuone tarjoaa myös kattavaa Live-pelivalikoimaa. Kaikki ottelut ovat kätevästi pelattavissa yhden pelilistan kautta. Toisaalta miinuspuolena mainittakoon, että vilkkaana peli-iltana live-sivusto tuntuu hieman raskaahkolta. Vetojen jättäminen livessä on kuitenkin helppoa ja vedon läpimenosta saa nopeasti vahvistuksen.

Ei heppoisia limittejä voittavillekaan

Veikkaushuone sopii panosrajojen puolesta niin aloitteleville pelaajille, kuin myös hieman ammattimaisemminkin pelaaville. Rajat eivät ole aivan isompien firmojen luokkaa, mutta täysin verrattavissa lähes kaikkiin muihin perusbookkereihin. Tuhansilla euroilla pelaaville yhtiö ei ehkä kuitenkaan sovi, Matchbook, Sbobet tai Pinnacle ovat heille parempia. Veikkaushuoneella ei rokoteta voittavia pelaajia pienillä panoslimiteillä mitenkään helposti. Tämän takia yhtiön maine on vedonlyöjien keskuudessa pysynyt hyvänä.

Nopeat rahansiirrot Skrillin kautta

Asiakaspalvelu Veikkaushuoneella on hyvällä tasolla. Asiointi sujuu suomeksi ilman ongelmia. Talletukset ja kotiutukset sujuvat sutjakkaasti esim. ilmaisen Skrillin välityksellä. Talletukset onnistuvat myös suoraan pankkitililtä, mutta siitä veloitetaan 1,95% kulu (pankkikotiutus on tosin ilmainen), joten Skrill on ehdottomasti suositeltavin talletusmuoto. Kotiutukset tapahtuvat nopeasti, yleensä 1-2 päivän aikana. Uusilta asiakkaalta saatetaan ennen kotiutusta vaatia dokumentteja henkilöllisyyden varmistamista varten.

Avaa tili Skrill-palveluun TÄSTÄ.

Uusille asiakkaille Veikkaushuone tarjoaa mukavaa 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Bonus pitää kierrättää seitsemän kertaa minimikertoimella 1,80. Bonuksen kierrätysaika on 60 päivää.

Tee tili Veikkaushuoneelle TÄSTÄ!

 

- JussiQ

Kommentit (2)

Veikkaushuone sulki pelitilini päivässä

Avasin eilen pelitilin Veikkaushuoneelle. Talletin 100 euroa ja voitin niin että tilin saldo oli 836 euroa. Lähetin heille dokumentit ja nyt he ovat sulkeneet pelitilini. Saako täältä apua, onko kontakteja siihen suuntaan? Tili avattu Ylikerroin.comin bannerin kautta, kierrätysvaatimukset täytetty. Yhtä pientä vetoa lukuunottamatta kaikki vedot sattui osumaan sinne.

Kuulostaa todella oudolta. Ei

Kuulostaa todella oudolta. Ei ole normaalia toimintaa. Parhaiten asia onnistuu, kun otat asiakaspalveluun yhteyttä ja kysyt miksi tili on suljettu. Meihin saat parhaiten yhteyden ylhäällä olevan "Ota yhteyttä"-napin kautta. Mikäli tilanne on vielä avoin, niin laita sinne lisätietoja.