Gutsilta 150% erikoisbonus uusille ja 50% vanhoille asiakkaille vain Ylikerroin.comin kautta! HUOM!! 20.5. klo 23:59 asti

Gutsilta 150% erikoisbonus uusille ja 50% vanhoille asiakkaille vain Ylikerroin.comin kautta! HUOM!! 20.5. klo 23:59 asti

päivitetty: Torstai, 21.05.2015, 00:03

Comments: 4

HUOM! Tämä tarjous ei ole enää voimassa!

Guts tarjoaa Ylikertoimen kautta rekisteröityville uusille asiakkaille hulppeaa 150% bonusta max. 100€ talletuksella 5-kertaisella kierrätysvaatimuksella (talletus ja bonus). Normaalisti bonus on 100%. Talleta siis 100 euroa ja saat bonuksena kaupan päälle 150 euroa! Bonus ja talletus on kierrätettävä vähintään 1,5:n tasoisilla kertoimilla 30 päivän aikana.

Käytä uuden asiakkaan talletuksen yhteydessä bonuskoodia: YLIK150

  Jos olet jo Gutsin asiakas, niin tarjolla on reload-bonus 50% max. 100€ talletuksella ja 4-kertaisella kierrätysvaatimuksella (talletus ja bonus). Talleta siis 100 euroa ja saat bonuksena kaupan päälle 50 euroa! Bonus ja talletus on kierrätettävä vähintään 1,5:n tasoisilla kertoimilla 30 päivän aikana.

Käytä vanhan asiakkaan talletuksen yhteydessä bonuskoodia: YLIK50

Guts on noussut nopealla tahdilla yhdeksi kotimaisten vedonlyöjien suosikeista hyvän ja vedonlyöjiin panostavan asiakaspalvelunsa, sekä nopeiden ja mutkattomien rahansiirtojensa vuoksi. Tarjolla on kattava määrä suomalaisia kiinnostavia pelikohteita.


Ylikertoimella on suora yhteys Gutsin kanssa, joten mahdollisten ongelmatilanteiden sattuessa pystymme olemaan apuna. Rekisteröityminen nimenomaan Ylikertoimen kautta todellakin siis kannattaa. Huomioi, että nämä erikoistarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan (20.5. klo 23:59 asti), joten kannattaa toimia nopeasti!

 

Avaa tili TÄSTÄ!

Kommentit (4)

Onko oltava sinkkuja?

Onko oltava sinkkuja? Vai kelpaako tuplatki, jos yhteiskerroin on päälle 1,5?

Ei tarvitse

Myös useamman kohteen rivit kuten tuplat käyvät bonuksen kierrätykseen.

Suora yhteys??? siis mikä???

Mitä tämä ihmisten kielellä tarkoittaa? Sitä perus affijargonia?

Suora yhteys

Tarkoittaa, sitä että meillä on lähes koska vaan tavoitettavissa henkilö, joka vastaavasti pystyy ottamaan kontaktin mihin tahansa firmansa osastolle ja kysyä, että missä ongelma. Ohitamme siis täysin tavallisen asiakaspalvelun. 

Tätä siis pystymme hyödyntämään, mikäli meidän kautta tilin tehnyt joutuu ongelmiin, eikä saa esim. asiakaspalvelusta vastausta johon olisi tyytyväinen tai muuten ei tiedä mitä tekisi. Me emme ole muiden affien tapaan ainoastaan sisäänheittäjiä, vaan meille jokainen meidän kauttamme tilin tehnyt asiakas on tärkeä myös senkin jälkeen, kun hän on rahaa tallettanut. Tässä asiassa olemme varmasti poikkeuksia, mutta tämä on meidän tyyli, koska taustalla on pitkäjänteinen Ylikerroin.com kasvattaminen ja kehitys ja lisäksi ryhmämme koostuu ammattivedonlyöjistä ja olemme olleet joskus samassa asemassa eli yksin vs. iso firma. Tässä firmassa ei mennä käytettyjen autojen myyjä asenteella ;)