Huijareita liikkeellä vedonlyöntitoimistoiden tarjousten mainonnassa

Huijareita liikkeellä vedonlyöntitoimistoiden tarjousten mainonnassa

päivitetty: Tiistai, 21.01.2020, 15:52

Comments: 0

Olemme saaneet viime aikoina tietoomme useammaltakin taholta, että sosiaalisessa mediassa jotkut sivustot harhaanjohtavasti houkuttelevat asiakkaita usealle eri vedonlöntitoimistolle. Huijauksessa kerrotaan, että saat tietylle joukkueelle X esimerkiksi kertoimen 15,0 ja sitten tähän ohjataan seuraavasti: 

  1. Kehoitetaan avaamaan pelitili ja ottamaan kaikille yleisesti tarjolla oleva bonus. Esimerkiksi, mikäli talletat 10 euroa, niin saat tilillesi 50€.
  2. Kehoitetaan lyömään koko summa samalle vedonlyöntitoimistolle kyseiselle joukkueelle X, jonka kerroin tässä tapauksessa olisi 3,0.

Nykyään moni vedonlyöntitoimisto tarjoaa korotettuja kertoimia uusille asiakkaille kampanjoina vaihtoehtona perinteisille talletusbonuksille. Nämä edellä mainitut vedätykset eivät kuitenkaan liity millään tapaa näihin. Huijauksissa annetaan kuva, että suoraan voittaisit kyseisen summan, mikäli suositeltu joukkue voittaa, eikä puhuta lainkaan ensitalletukseen liittyvistä kierrätysvaatimuksista. Lisäksi mikäli kommentoit kriittisesti asiasta, niin kommenttisi poistetaan useimmiten hyvinkin nopeasti.

Tästä ongelmasta ei kannata syyttää itse vedonlyöntitoimistoja, koska tuskin kukaan heistä hyväksyisi tälläistä toimintaa, joka ei ole pitkällä aikavälillä heille missään tapauksessa hyödyllistä, kun asiakas huomaa joutuneensa huijauksen kohteeksi. Lisäksi nämä yksittäisten tahojen huijaukset tekevät loven myös mielikuviin vedonlyöntitoimistoiden luotettavuudesta.

Tätä ei voi koskaan korostaa liikaa, lukekaa aina säännöt & ja ehdot huolella ennen yhtäkään tilinavausta/talletusta, sillä niin merkittävästi usein eri vedonlyöntitoimistoiden kampanjat ja bonukset eroavat toisistaan.

Kommentit (0)