Muista maksimoida tuottosi - kerroinvertailu todellakin kannattaa

Muista maksimoida tuottosi - kerroinvertailu todellakin kannattaa

päivitetty: Keskiviikko, 15.10.2014, 11:14

Comments: 0

NHL-kausi on täydessä käynnissä ja monelle vedonlyöntiä harrastavalle se on yksi suosikkisarjoista. NHL:n suosio vedonlyönnissä on perusteltua, sillä kauden aikana käytännössä jokaisena päivänä pelataan useita otteluita ja pelit ovat lähes jokaisen vedonlyöntitoimiston valikoimissa. Lisäksi panosta saa selvästi enemmän kohteisiin, kuin vaikka kotoiseen kiekkosarjaan, joten NHL on varteenotettava sarja myös hieman isommilla panoksilla vetoa lyöville.

NHL:ää tarjoavia vedonlyöntitoimistoja löytyy siis kasapäin, mikä on iso etu vedonlyöjälle, joka pystyy näin etsimään parhaat tarjolla olevat kertoimet isosta valikoimasta. Luonnollisesti vedonlyöntitoimiston luotettavuus on se tärkein asia, mutta ei myöskään kannata aliarvioida näennäisesti pienten kerroinerojen vaikutusta isommassa kuvassa. Nopeasti voi tuntua melkoisen yhdentekevältä, että onko kerroin 1,9 vai 2,0, mutta se ei ole sitä kun vetoja kertyy reilummin.

Otetaan esimerkki, että lyödään 500 vetoa kyseisillä kertoimilla, joista 265 osuu ja panos per kohde on 20 euroa. Kertoimen ollessa 1,9, niin olet 500 kohteen jälkeen olet voitolla 70 euroa. Vastaavasti kertoimien ollessa 2,0, voittoa on kertynyt jo 600 euroa. Älä siis jätä hyödyntämättä mahdollisuuttasi hyödyntää suurta toimistovalikoimaa. Alla hieman vertailuja suosituimpien vedonlyöntitoimistoiden tulevan yön kertoimista. (Veikkaus, Pinnacle, Matchbook, Betfair, Bet365, Nordicbet)


NHL-kauden alkamisen kunniaksi järjestämme pienen kisan yhteistyössä Discshop.fi:n kanssa, mihin osallistuminen on todella helppoa. Moni on varmasti jossakin elämänvaiheessa ainakin kokeillut EA:n NHL-pelisarjaa ja taatusti usealle se on jopa suosikkipeli. Pelistä on varmasti jäänyt mieleen omia suosikkipelaajasi vuosien saatossa.

Näin osallistut kisaan:

1. Avaa Facebookista Ylikerroin.comin ryhmä.

2. Kerro kisapostauksen kommenttikenttään kuka on oma suosikkipelaajasi kyseisessä pelisarjassa, eli pelaaja, jolla mieluiten haluat/olet halunnut pelata.

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme haluamallesi pelialustalle uuden NHL15-pelin sekä lohdutuspalkintoina 2 kpl Discshopin 25 euron arvoisia lahjakortteja. Vastausaika loppuu torstaina klo. 23:59 (16.10.2014).

Discshop-verkkokaupasta löydät Suomen kattavimman elokuva- ja –pelivalikoiman. Nopeat toimitukset, suomenkielinen asiakaspalvelu, ilmaiset palautukset ja kiitelty kanta-asiakasohjelma takaavat sinulle loistavan ostokokemuksen! Klikkaa ja tsekkaa uusi NHL15!


Kommentit (0)