Big Brotheriin muutama hyvä poiminta

Big Brotheriin muutama hyvä poiminta

päivitetty: Lauantai, 08.11.2014, 15:36

Comments: 1

Tämän kauden Big Brother on loppusuoralla ja finaali käydään perjantaina 14.11.2014. Tällä hetkellä talossa on vielä 11 asukasta, joista kolme häädetään tulevana sunnuntaina. Alla kommentteja asukkaiden voittomahdollisuuksista sekä pelivalinnat.

Mahdolliset voittajat:

Andte: Ollut iso suosikki läpi kauden. Ottaa muut huomioon, mutta on samalla tarpeeksi kiinnostava asukki voittajaksi. Selkeä ennakkosuosikki voittajaksi.

Anna: Sympaattinen ja hieman hölmö, eli käytännössä täyttää perinteiset voittajan "ominaisuudet". Välillä kuitenkin aavistuksen rasittava. Kuitenkin hänellä on pienet mahdollisuudet voittoon.

Joonas: Puolet kaudesta lähinnä makoili ja heitteli nuuskapurkkia sängyllä. Viime viikkoina hieman piristynyt ja hänellä on taatusti kannatusta nuoremmista katsojien joukosta. Pienet mahdollisuudet voittoon.

Jussi K: Mahdollinen yllätysnimi voittajaksi. Tuli taloon kesken kauden ja on osoittautunut sympaattiseksi asukiksi. Voitonmahdollisuutta tosin vähentää lyhyt talossaoloaika.

Tuskin voittaa:

Jenna: Yksi kauden inhokeista, mutta hänellä on kuitenkin todella vankka kannattajajoukko. Teoriassa mahdollisuudet voittoon, mutta yllätys se olisi.

Ei riitä voittoon:

Pertti: Teoriassa ihan mukava asukas, mutta tuli kesken kauden taloon eikä herätä juurikaan tunteita, niin vaikea uskoa voittoon.

Tuija: Oli alkuaikoina enemmänkin suosiossa, mutta viimeiset viikot nostaneet ärsyttäviä puolia esiin. Ei riitä voittoon mitenkään.

Tuulikki/Armi: Ovat selvinneet häätöäänestyksistä useasti, mutta vaikea uskoa, että kummallakaan olisi mitään saumoja voittoon. Olleet melko rasittava viime aikoina.

Leyla: Rasittava kesken kauden taloon tullut asukas. Ei mitään kannattajakuntaa.

Jonathan: Vuoden pahin inhokki. Oli kauden alussa jopa suosikkien joukossa, mutta suosio romahti, kun miehen todellinen luonne tuli selville.

Pelivalinnat:

Andte 1,72 @Guts 5/5 (1,70 @Nordicbet)

Anna 5,50 @Nordicbet 1/5 (5,25 @Guts)

Jussi K 11,00 @Unibet 0,5/5 (10,50 @Guts)

Panokset siinä suhteessa, että Andten voitolla jäädään hyvin plussalle, ja kahden muun voittaessa saadaan hieman panoksia takaisin. Alla kaikki kertoimet järjestyksessä Guts, Unibet, Nordicbet.

 

 

Huom! Unibetille on tarjolla 100 euron riskitön veto uusille asiakkaille.

Kommentit (1)

GUTS

Olkaahan tarkkana että maksavat tämän. Tällä hetkellä ovat merkanneet Andte vedon kusseeksi.