Hallitsevan mestarin Miami Heatin on aika ryhdistäytyä

Hallitsevan mestarin Miami Heatin on aika ryhdistäytyä

Comments: 0

NBA 16.3.2014 

Miami Heat – Houston Rockets, Miami -5.5 2.09 Matchbook 55% 2u (Max 5u)

Tänään suomen aikaa klo. 21:30 pelataan NBA:ssa huippuottelu jossa kohtaa hallitseva mestari Miami Heat sekä läntisen-konferenssin kärkipäässä oleileva Houston Rockets. Tähtiä vilisevä (LeBron, Wade, Bosh, Harden, Howard) kamppailu nähdään suorana lähetyksenä Nelonen Pro 2 -kanavalla.

Miami Heat lähtee luonnollisesti kotihallissaan suosikkina otteluun, mutta ei niin suurena kuin voisi olettaa. Heatin peli on viime aikoina takkuillut, joka ei ole ollut mikään aivan ennennäkemätön ilmiö tällä kaudella. On luonnollista, että kaksinkertaisella mestarilla on mielessään kevään pudotuspelit ja pitkä 82-ottelun runkosarjan jokaiseen peliin ei vain sitä parasta terää ei löydy.

Heatillä on nyt alla kuudesta viimeisestä ottelusta viisi tappiota joista kaksi viimeistä kotihallissa Denver Nuggetsille 107-111 sekä Brooklyn Netsille 95-96. Tähän otteluun odotan joukkeelta tasannostoa. Joukkue kohtasi tämän päivän vastuksen Huoustonissa reilu viikko sitten ja hävisi luvuin 103-106. Tuolloin varsinkin ottelun toisella puoliskolla paistoi joukkueen ja varsinkin LeBronin otteista selvä väsymys, mutta siltikin joukkue pystyi pitämään ottelun tasaisena vaikka LeBron ei normaaliin tapaansa ottanutkaan joukkuetta harteilleen viimeisellä jaksolla.

-S.Sukkela

Kommentit (0)