Lätkävihjeiden seuranta päivitetty - tasavoittopalautus 106%

Lätkävihjeiden seuranta päivitetty - tasavoittopalautus 106%

Comments: 0

Aika jälleen päivittää seuranta ajan tasalle. Edellinen päivitys on tehty 7. joulukuuta. Tässä ei ole vielä mukana 14.1. pelattavaa ottelua.

Alkuun palautus tasavoittoperiaatteella. Eli jos kerroin esim. 5,00 niin siihen panosta 0,25 ja jos 2,00 niin panos 1,00. Nettovoitto tässä siis 1 yksikköä / veto. Itse käytän panostuksessa tämäntyyppistä periaatetta ja hieman sitten muokkaan vedon maistuvuuden perusteella.

Panokset yhteensä: 118,9
Palautukset yhteensä: 126,1
Palautus: 106,1%

Vertailuna myös tasapanosmenetelmä, mutta se ei ole enää kovin hyvin kuvaava, koska pelikohteina on ollut paljon isojakin kertoimia (2,5-3,5 ja jopa yksi yli 6). Näihin panos tietysti oikeasti on pienempi, kuin esimerkiksi 1,7-kertoimiseen kohteeseen.

Kohteita: 137 kpl
Osuneiden kohteiden kerroinsumma: 141,9
Palautus: 103,6% 

Viime päivityksen jälkeen tulos on tippunut varsin reilusti. Tosin kuten viime päivityksen yhteydessä mainitsin, niin seuranta viiletti silloin aika taivaissa odotettuihin lukemiin nähden. Tietysti olisi mukava aina voittaa, mutta aiemman jakson paremmat tuurit selkeästi hieman kääntyivät viime jaksolla. Toki mukana on ollut heikkojakin vetoja ja selkeitä virhearvioita.

Lisäksi rahaa on hukattu reilusti Bet365:n tarjoamiin over-kertoimiin. Viime jaksolla kyseisiin over-vetoihin iskettiin kymmenen vetoa, joista jokainen meni väärin. Bet365:n tarjoukset olivat kuitenkin niin hulppeita ihan verrattuna muun markkinankin tarjoamiin kertoimiin, että kyllä ne luultavasti tulisi uudestaankin veikattua (ainakin 6-7 parasta). Parhaissa kohteissa oli tarjolla esimerkiksi over 5,0-kohteelle sama kerroin mitä Pinnaclella vastaavalle o5,0-kohteelle. Juju Bet365:n totaleissa on siinä, että varsin todennäköisellä 2-2-tuloksella tuolla o5,0-vedolla saa panoksensa takaisin, Pinnaclella sen menettää.

Seurannan ulkopuolelta mainittakoon vielä muutama veto, jotka vihjasin foorumin puolella. Kyseisistä kolmesta vedosta osui kaksi kerroinsummalla 11,60. Seuraava seurantapäivitys on luvassa helmikuun puolen välin paikkeilla, tai sitten kun uusia vetoja on samanlainen määrä noin 40 kappaletta, kuin edellisten päivitysten kohdalla.

Nappaa Gutsilta 100% vedonlyöntibonus MAX 100€!


Kommentit (0)