Motivaatiokohteilla tuottoa Liigasta

Motivaatiokohteilla tuottoa Liigasta

Comments: 0

JYP - TPS 1 1,42 @Veikkaushuone (kerroinraja 1,39) Veikkauksen kerroin 1,35

Jokerit - Ässät 1 1,54 @Veikkaushuone (kerroinraja 1,49) Veikkauksen kerroin 1,50

Lukko - KalPa 1 1,50 @Veikkaushuone (kerroinraja 1,45) Veikkauksen kerroin 1,50

Tripla-kerroin @Veikkaushuone 3,28 (Veikkaus 3,03)

Liigan sarjataulukko kertoo karua kieltään TPS:n, Ässien ja KalPan tilanteesta. Tiistain kierroksen ideana onkin veikata kaikkia näitä joukkueita vastaan, joiden kesälomat alkavat heti runkosarjan päättymisen jälkeen. TPS:sta lähti viimeisimpänä pelaajana Milan Jurcina Sveitsiin pelaamaan. TPS:llä on lisäksi edelleen kolmen pisteen vierasvoitto nappaamatta ja hyvässä vireessä olevaa JYPiä vastaankaan se ei ole todennäköistä.

Ässien vierassaldo on lähes yhtä surullinen kuin TPS:llakin. Porilaiset ovat hävinneet 20 vieraspeliä ja vierasvoittoja tilastoista löytyy vain viisi kappaletta. Ässät kauppasi myös parhaan pelaajansa Niklas Hagmanin Sveitsiin. Jokerit taistelee suorasta pudotuspelipaikasta, joten pisteet olisivat heille elintärkeitä.

Huippuvireeseen äitynyt Lukko on myös vedon arvoinen parhaita pelaajiaan kaupitellutta KalPaa vastaan. Lukolla on kuusi voittoa seitsemästä edellisestä ottelusta. Kuopiolaiset eivät taasen ole pystyneet nappaamaan kuin yhden voiton edellisestä kymmenestä pelistään. Lukko on myös erittäin vahva kotijoukkue, joten Lukon kertoimessa on mukavasti ilmaa.

Kaikki kohteet kannattaa pelata sinkkuina, mutta huvin vuoksi voi myös kolmen kohteen yhdistelmävetoa yrittää.

 

Kommentit (0)