Pelivalinnat tammikuun tasauksen avaukseen

Pelivalinnat tammikuun tasauksen avaukseen

Comments: 0

Lähdemme hakemaan pieniä yllätyksiä perjantain kiekkokierrokselta.

HIFK - Blues 2 3,61 @Pinnacle, kerroinraja 3,45

Jokerit - Kärpät 1 2,80 @Veikkaushuone, kerroinraja 2,70

Pelicans - KalPa 2 3,61 @Pinnacle, kerroinraja 3,45

TPS - Ässät 1 2,52 @Veikkaushuone, kerroinraja 2,44

Bluesin edellinen ottelu meni täysin penkin alle Tapparaa vastaan. Joukkueen valmentaja Jyrki Aho lienee nyt piiskannut joukkueensa ihan uuteen iskuun HIFK:ta vastaan. Kotijoukkueelta uupuvat kokoonpanosta muun muassa tärkeä Juuso Puustinen sekä puolustaja Oscar Eklund. Vierasvoittoa voi kokeilla tuolla kertoimella. Tasapelillä kannattaa varmistaa pienellä panoksella.

Jokerit on varmasti latautunut Kärppien kohtaamiseen. Joukkue saa puolustukseen kovan vahvistuksen takaisin, kun Teemu Eronen palaa kokoonpanoon. Kärppien Juhamatti Aaltonen on edelleen pois kokoonpanosta. Mikko Lehtonen tekee paluun puolustukseen. Odotettavissa on tasainen kamppailu, mutta Veikkaushuoneen kertoimella 2,80 Jokerit on kokeilemisen arvoinen. Viimeksi kun joukkueet kohtasivat Helsingissä, niin Kärpät vei voiton maalein 2-1. Lukemista huolimatta tuo ottelu oli silloin Jokerien hallintaa. Kärppien Jussi Rynnäs otti pelissä 37 torjuntaa ja piti oululaiset voitossa kiinni.

Muita pelivalintoja ovat KalPa ja TPS. Turkulaiset ovat kotonaan yllätysvalmiita, vaikka kärkipään miehiä onkin kaupattu muualle. Pelicansin ja KalPan perustasossa ei myöskään ole niin suurta eroa mitä kertoimissa näkyy. KalPan voitto kannattaa myös varmistella tasurilla.

Kommentit (0)