Perjantain vakion tärpit

Perjantain vakion tärpit

Comments: 0

Perjantain vakiokuponki muodostuu Englannin Mestaruussarjan ja ykkösliigan otteluista. Alla muutama tärppi tämän hetken pelijakauman pohjalta.

1. Huddersfield - Brighton 1X

Brighton on tässä pelattu hulppeasti 56%:iin, vaikka joukkueen todelliset prosentit pyörivät jonkun verran päälle 40. Huddesfieldin kuntopuntari ei mairittele, mikä osaltaan varmasti selittää pelijakaumaa tässä.

5. Wigan - Reading 1

Kimurantin kierroksen mahdollinen varma. Wigan on kotonaan noin 55% suosikki ja koska pelatuimmuus on tällä hetkellä vain 53%, niin se kannattaa jättää varmistamatta. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla, mutta perustasoltaan Wigan on vieraitaan aavistuksen edellä. Kotietu puoltaa myös Wigania.

6. Wolves - Rotherdam X2

Tässä jätetään rohkeasti sarjakärki Wolverhampton merkkaamatta lapulle. Joukkue on pelattu liki 70%, vaikka arvio sen voitolle pyörii reilussa 50%:ssa. Wolves varmisti nousunsa viime kierroksen voitolla Crewestä, joten sarjanelosella Rotherdamilla on normaalia paremmat mahdollisuudet pärjätä. 

8. Gillingham - Tranmere X2

Peräpään tiukassa taistelussa heikosti viime aikoina pelannut Gillingham ei ole lähelläkään 50% suosikkia. Ottelu on etukäteen ajateltuna varsin tasainen, joten 52% pelattu Gillingham jää pois valinnoista.

10. Crawley - Leyton Orient 1x

Leyton Orient on tähän noin 45% suosikki, mutta Vakion pelaajat ovat pelanneet sitä 55% verran, joten on perusteltua tähän laittaa 1X. Sarjakolmonen Leyton Orient on takkuillut viime aikoina pahasti, vaikka viime kierroksella joukkue selvän voiton nappasikin. Sitä ennen joukkueella oli viiden ottelun voitoton putki.

Muissa kohteissa esim. 2. Blackburn ja 4. Bournemouth ovat melko reilusti ylipelattuja, joten yllätyksen hakijat voivat niihin miettiä myös vierasvoittoja tai tasapelejä.

Kommentit (0)