Tiistain vakiossa huikeita etuja

Tiistain vakiossa huikeita etuja

Comments: 0

Tänään Vakiossa isoimman osan kaappaa Ranskan Ligue 2. Hulppeimmat edut löytyvätkin juuri näistä otteluista.

Lähdetään liikkeelle kierroksen varmoista. Kohteen 1. Haka on hieman alipelattu (63%), joten se kelpaa hyvin. Toisessa kohteessa Manchester United on pelattu 76%, joka on aavistuksen liikaa, mutta se kelpaa silti varmaksi. Kolmannen kohteen Fiorentina on jonkun verran enemmän ylipelattu (76%), mutta tällä kierroksella sekin saa kelvata varmaksi. Tätä voi tosin tarpeen mukaan varmistaa ja ideakohteista hakea varmoja. Kohteen 4. Napoli (78%) on usein osuvana myös hyvä varma. Lisäksi Ranskan peleistä napataan kohteen 8. Auxerre (58% pelattu) mukaan. Kohteet 7. ja 12. ovat kohtuullisen oikein pelattu, joten niihin joko kaikki merkit käyttöön tai oman harkinnan mukaan.

Kierroksen ideakohteet:

5. Laval - Nancy 1X (pelattu 17 26 58).

Tämä on lähtökohtaisesti täysin ympäripyöreä ottelu. Säilymisen puolesta taisteleva Laval ei ole kotonaan tuollainen altavastaaja mitä pelijakaumassa näkyy. Nancy pelaa tällä hetkellä kuitenkin hyvää futista, joten tasuri on hyvä ottaa varmistuksena mukaan.

6. Istres - Lens 1X (pelattu 19 24 56).

Tässä on hyvin samanlaiset lähtökohdat mitä edellisessä kohteessa. Istres taistelee kynsin ja hampain sarjapaikkansa puolesta. Lens on tässä hienoinen vierassuosikki, mutta ei lähelläkään 56% verran.

9. Angers - Nimes X2 (pelattu 58 24 18).

Tässäkin kohteessa paras pelivalinta löytyy sarjapaikan puolesta taistelevasta joukkueesta. Angers on kotonaan reilu 40% suosikki, joten vahvasti alipelattu Nimes kelpaa tasurin kera lapulle.

10. Troyes - Metz 1X (pelattu 24 26 50).

Kotietu on paljon kovempaa valuuttaa, mitä Vakion pelijakauma antaisi odottaa. Sarjakärki Metz on pelattu vieraissa aivan liian isoksi suosikiksi. Tällä ottelulla ei ole panosta, joten nousunsa varmistanut Metz tuskin jaksaa vieraissa syttyä niin hyvin mitä normaalisti. Troyesia odotettiin ennen kautta jopa nousutaisteluihin, joten keskikastiin jämähtäneelle joukkueelle toisi edes vähän balsamia haavoihin voitto Metzistä.

11. Creteil - Niort X2 (pelattu 41 29 31).

Creteilin kausi on jo paketissa, mutta Niort taistelee vielä nousun puolesta. Vakiossa Creteil on pelattu noin 40% suosikiksi, vaikka todellisuudessa Niortin pitäisi olla sen suuruinen suosikki. Tässä hyvä ohipelin paikka Creteilistä.

Kommentit (0)