Betsari Pro

Uusimmat

Leijonat eivät maaleilla juhli

Betsari Pro blogi

Leijonien MM-taival on ollut tuskaisa. Ehjää 60 minuuttista ottelua ei ollut alkusarjassa ainuttakaan ja alustavien tietojen mukaan ketjukokonaisuudetkin tulevat jälleen elämään tähän otteluun. Tämä on kaukana optimaalisesta valmistautumisesta otteluun, mutta tarjoaa kaikesta huolimatta Suomelle sille sopivan altavastaajan aseman.

Suomen Leijonia ei ole vielä lyöty

Betsari Pro blogi

Suomen Leijonien kisa-avaus alkaa olla jo yksi kisahistorian heikoimmista, ainakin jos verrataan odotuksiin nähden. Tuloksellisesti ja pelillisesti Leijonien suorituksissa on ollut paljon parantamisen varaa, mutta positiivisiakin merkkejä on ollut.

Leijonien suoritukset lähtevät nousuun

Betsari Pro blogi

Suomen MM-kisaurakka on alkanut haastavasti, kun Valko-Venäjä kaatui vasta hikisten vaiheiden jälkeen ja Ranskalle koettiin nöyryyttävä tappio. Totuus kuitenkin on, että moneen muuhun MM-kisaryhmään nähden Suomelta puuttuu tänä vuonna juuri sitä kiekollista osaamista ja ratkaisuvarmuutta, joilla nämä heikommat maat kaadetaan.

NY Islanders taistelee pudotuspelipaikastaan

Betsari Pro blogi

NY Islandersin alkukausi oli vaatimaton ja joukkue keikkui jouluun asti aivan konferenssin häntäpään paikoilla. Sen jälkeen on kuitenkin tapahtunut pientä ryhtiliikettä ja suoritustaso on ollut merkittävästi parempi. Nykyään Brooklynissä pelaavat saarelaiset aloittavat pitkän vieraskiertueen, joka tulee ratkaisemaan tämän kauden kohtalon.

Palaako Crystal Palace vihdoin voittojen tielle?

Betsari Pro blogi

Crystal Palacessa ehdittiin jo painaa paniikkinappulaa kauden aikana, kun manageri Alan Pardew sai kenkää ja tilalle pestattiin Valioliigan putoamistaistoissa parhaimmat meriittinsä ansainnut Sam Allardyce. Big Samin alku ei ole ollut paras mahdollinen, mutta on varsin helppo odottaa joukkueen parantavan otteitaan koko ajan kauden edetessä.

Julkaise syötteitä