Lukko ja HIFK kohtaavat - maaleja luvassa?

Lukko ja HIFK kohtaavat - maaleja luvassa?

Betsari Pro blogi

Comments: 0

Kovien maalivahtien Ryan Zapolskin ja Ville Husson kohtaaminen ei ensi alkuun kuulosta siltä, että maaleja nähtäisiin. Zapolski on napannut kiekkoja kiinni 94% varmuudella ja Husso 92,52%:n. Tarkemmin kun tilastoja tutkitaan, niin huomataan että molempien vahtien prosentit ovat marraskuussa olleet selvästi näitä alempia. Etenkin Zapolskin kohdalla alas ollaan tultu selvästi. Zapolskin alkukausi oli huikea ja onkin vain luonnollista, että torjuntaprosentti vähitellen hieman tasaantuu huimista 95% lukemista.

Lukon 12 kotipelissä on tehty yli 4,5 maalia kuusi kertaa. Kuten Zapolskin kohdalla todettiin, niin suuntaus on kuitenkin runsasmaalisempien pelien suuntaan. Alkukaudella Lukolla oli aavistuksen hyvää tuuriakin, sillä maalitilanteita Lukon vastustajat onnistuivat luomaan, mutta omiin Lukko päästi monesti silti vain vähän maaleja. Lukon kokoonpano on nyt lähes ihanteellinen, joten hyökkäyspäässä raumalaisilta voidaan odottaa tehoja.

HIFK:n tilastoja kun tutkitaan, niin joukkueen 12 vieraspelissä on tehty yli 4,5 maalia kahdeksan kertaa. Helsinkiläisten osalta maalimäärät korreloivat varsin hyvin tilanteisiin. Tosin viime peleissä verkot ovat soineet jopa aavistuksen liiankin tehokkaasti. Toisaalta HIFK:n pelissä ei varsinaisesti näy mitään, mikä viittaisi vähämaalisten kamppailujen suuntaan. HIFK:kin on saanut lähes kaikki parhaat pelimiehet terveeksi. Ainoastaan puolustuksen Yohann Auvitua ja hyökkääjä Joonas Raskia kaivataan isommin.

Tarjolla olevat kertoimet yli 4,5 -vedolle ovat varsin mukavan oloisia, kun huomioidaan joukkueiden tämänhetkinen pelivire.

Pelivalinta: Yli 4,5 maalia 1,90 @Optibet

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.