SaiPalla kokoonpanohuolia - vahva Kärpät peleihin

SaiPalla kokoonpanohuolia - vahva Kärpät peleihin

Betsari Pro blogi

Comments: 0

Kärpät saa maanantain ainoassa liigaottelussa vastaansa Lappeenrannan SaiPan. Kärppien kokoonpano on optimaalinen, sillä joukkueella ei ole tällä hetkellä yhtään loukkaantunutta pelaajaa. Vastaavasti SaiPalta uupuu kokoonpanosta kaksi avainpelaajaa. Poissaolijat ovat puolustuksen liideri Sam Lofquist (19 ot. 6+10) sekä hyökkääjä Petteri Nokelainen (10 ot. 4+4). Nokelainen on ollut sivussa jo jonkin aikaa, mutta Lofquist siirtyi telakalle tähän otteluun.

Kärpät on ollut kotonaan vakuuttava etenkin puolustuspelin osalta. Vierasjoukkueet ovat jääneet säännöllisesti vähiin maalipaikkoihin. Hyökkäyspäässä Kärpät on vastaavasti iskenyt tarvittavat osumat.

SaiPa pelasi alkukauden varsin mallikkaasti, mutta viime aikoina suuntaus on ollut laskeva. Edellisestä yhdeksästä ottelusta saldona on vain kaksi täyttä pistepottia. Vertailuna alkukauden kymmenestä pelistä täysiä kolmen pisteen voittoja napsui kuusi kappaletta.

Kärpät maistuukin mukavalta ja tarjolla on kiitettävän hyviä kertoimia. Monessa paikkaa on tarjolla 1,6:lla alkavia kertoimia, jotka riittävät hyvin peleihin.

Pelikohde: Kärpät 1,64 @Veikkaushuone

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.