Bonuskierrätys - Huuhkajat saa kyytiä Ukrainalta

Bonuskierrätys - Huuhkajat saa kyytiä Ukrainalta

Bonushunter blogi

Comments: 0

Eilen osumaputki sai jatkoa, kun Jukurit kukisti Pelicansin 2-1. Veikkaushuone-saldo on vedon jälkeen 242,79 euroa. Tänään otetaan kierrätykseen futista, kun Suomi on matkannut Ukrainan vieraaksi.

Pelivalintana Ukraina

Kaikki varmasti muistavat Huuhkajien tiukan taistelun Islannissa, joka lopulta päättyi katkeraan tappioon. Pienemmälle huomiolle monelta jäi se, että todellisuudessa Suomi oli todella alakynnessä läpi ottelun ja maalipaikkoihin nähden Islannin voitto oli varsin oikeutettu (ottamatta kantaa sen kummemmin oliko Islannin maali sääntöjenmukainen vai ei). Islanti-pelin jälkeen Suomi hävisi kotonaan varsin siedettävästi Kroatialle vain 1-0. Ukrainaa vastaan Huuhkajat joutuvat poissaolojen saattelemina, joten lähtökohdat ovat varsin huonot.

Ukraina on pelannut kaksi tasuria ja voittanut kotonaan Kosovon 3-0. Suomihan pelasi kotona 1-1-tasapelin Kosovoa vastaan. Ylikertoimen twitterissä kysyttiin vetokansalta houkutteleeko tähän pelata Ukrainaa -1,5 -tasoituksella vai Suomea +1,5 -tasoituksella. Tällä hetkellä 77% vastaajista on Ukrainan kannalla. Ukrainan kerroin on ollut viime tunteina noususuunnassa, joten otetaan peleihin Ukraina -1,25 -tasoituksella, kun kerroin oli kiivennyt päälle 1,80:n ja sitä voidaan käyttää kierrätykseen. Tuolla tasoituksellahan saadaan puolet panoksesta takaisin, jos Ukraina voittaa vain yhdellä maalilla.

Pelitilillä on uuden vedon jälkeen saldona 222,79 euroa ja bonusta on kierrättämättä 535 euroa.

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

Triplaa voittosi 888sportilla!

888Sport on uusi tulokas Suomen vedonlyöntimarkkinoille. Tämä suuri välittäjä on avannut nyt myös suomenkieliset sivut.

888Sport tarjoaa tervetulobonuksena ensimmäisen vetosi (max 10e) voitot triplana. Esimerkiksi panostamalla 10 euroa 2,00 kertoimeen saatkin voittona 20 euron sijaan 40 euroa.

ETA-välittäjänä 888sport on myös voittojen suhteen veroton.

888sportin kertoimien toimittajana on sama yritys, joka tekee kertoimet myös mm. Unibetille ja PAFille. Jos Unibetin panosrajoitukset tuovat sinulle jo harmaita hiuksia, niin tässä on erinomainen vaihtoehto sille!

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.