Bonuskierrätys - Liigassa pelattavaa

Bonuskierrätys - Liigassa pelattavaa

Bonushunter blogi

Comments: 0

KHL-kokeilu ei tuottanut eilen tulosta, joten Veikkaushuone-tilin saldo on nyt 224,09 euroa. Tänään otetaan pari vetoa Liigaan.

Pelivalintoina Jukurit ja HPK

Ylikertoimen etusivuilla onkin nostettu Jukurit pelattavaksi Veikkaukselta ja saman kertoimen (3,10) saa myös Veikkaushuoneelta, joten se kelpaa mainiosti bonuskierrätykseen. Jukurit on pelannut alkukauden vahvasti ja KooKoo on ollut hienoinen pettymys. Kouvolalaiset luultavasti parantavat peliään kauden edetessä, mutta tällä hetkellä Jukurit on joukkueista parempi. Bonuskierrätykseen ei voi valita kuin yhden merkin ottelua kohden, joten tarvittaessa voi tasurilla varmistaa muualle. Vertailuna Jukurien kerroin on Pinnaclella 2,92.

Toinen pelivalinta löytyy ottelusta Pelicans - HPK. Kummatkin joukkueet ovat olleet kohtuullisen pirteitä tällä kaudella, mutta HPK on pystynyt säilyttämään pelin tasoaan kauden edetessä lahtelaisia paremmin. Poissaolotiedot puoltavat myös HPK:ta. Veikkaushuoneella HPK:n kerroin on 2,73. Vertailuna mainittakoon, että Pinnaclella kerroin HPK:lle on vain 2,59.

Tilin saldo on näiden kahden vedon jälkeen 204,09 euroa ja bonusta on kierrättämättä 585 euroa.

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

Triplaa voittosi 888sportilla!

888Sport on uusi tulokas Suomen vedonlyöntimarkkinoille. Tämä suuri välittäjä on avannut nyt myös suomenkieliset sivut.

888Sport tarjoaa tervetulobonuksena ensimmäisen vetosi (max 10e) voitot triplana. Esimerkiksi panostamalla 10 euroa 2,00 kertoimeen saatkin voittona 20 euron sijaan 40 euroa.

ETA-välittäjänä 888sport on myös voittojen suhteen veroton.

888sportin kertoimien toimittajana on sama yritys, joka tekee kertoimet myös mm. Unibetille ja PAFille. Jos Unibetin panosrajoitukset tuovat sinulle jo harmaita hiuksia, niin tässä on erinomainen vaihtoehto sille!

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.