Bonuskierrätys - NHL:stä haetaan lisää voittoja

Bonuskierrätys - NHL:stä haetaan lisää voittoja

Bonushunter blogi

Comments: 2

Viime yön änärivihjeet menivät täysin nappiin ja saldo Veikkaushuoneella nousi 216,09 euroon. Columbuksen 10-0-voitto palautti Montrealin kertaheitolla jään pinnalle. Tänään poimitaan NHL:stä yksi veto kiertoon.

Buffalo hakee pisteet Ottawasta

Ottawa ja Buffalo ovat molemmat olleet pelillisesti varsin positiivisia yllätyksiä tällä kaudella. Vaikka Buffalolla on 10 pelistä kasassa "vain" neljä voittoa, niin joukkue on ollut kaukalossa tasapainoinen ja pisteitä voisi olla jopa aavistus enemmän kasassa. Sabres hävisi viime ottelussaan Torontolle 2-1, mutta joukkue hallitsi tuota kamppailua mielin määrin ja vain Toronton maalivahdin hyvät otteet estivät Buffalon voiton. Buffalolla on siis potentiaalia nostaa sijoitustaan taulukossa.

Ottawan joukkueesta kuuluu surullisia uutisia, kun joukkueen ykkösmaalivahdin Craig Andersonin vaimo sairastaa syöpää. Anderson onkin ollut vaimonsa tukena täysipainoisesti. Viime ottelussa Ottawan maalilla pelasi Mike Condon, joka hankittiin pikaisella aikataululla Pittsburghista.

Condon ei ole tasoltaan lähellekään Andersonia tai Ottawan loukkaantuneena olevaa kakkosvahti Andrew Hammondia. Condon tosin käynnisti uransa Ottawassa makealla nollapelillä, mutta pitkän päälle tasoero tullee esille. Ensi yön pelissä on tosin mahdollista Andersonin paluu kaukaloon.

Senatorsin peliotteissa ei ole tällä kaudella ollut sen kummemmin moitittavaa. Näen tässä ottelussa Ottawan kuitenkin vain niukasti parempana Buffaloon nähden, joten Veikkaushuoneen tarjoama kerroin 3,30 on pienen kokeilun arvoinen. Vertailuna voidaan käyttää taas Veikkauksen kertoimia. Siellä Buffalolle on tarjolla ainoastaan kerroin 2,65.

Veikkaushuoneen tilin saldo tämän vedon jälkeen on 206,09 euroa. Bonuksen kierrätystä on jäljellä 640 euroa.

Kommentit (2)

Kiitokset hyvästä ja

Kiitokset hyvästä ja mielenkiintoisesta blogista.

Vedonlyöntibonus

Mukavasti kiertää tämä vedonlyöntibonus.