Bonuskierrätys - Suomi kukistaa Venäjän

Bonuskierrätys - Suomi kukistaa Venäjän

Bonushunter blogi

Comments: 2

Laitetaan tänään ensimmäinen kierrätysveto sisään. Suomi kohtaa Karjala-turnauksen avauspelissä Venäjän ja Veikkaushuoneelta löytyy tähän ihan mukava pelivalinta.

Tästä voit lukea avauspostauksen, jossa käydään läpi tilin avaamista ja perusasioita bonuksen kierrättämisestä: Bonuskierrätys alkuun - Talletus Veikkaushuoneelle 100€ 100%

Blogin pelivalinnat ovat joko oman pohdinnan tuloksia tai jos Ylikertoimen foorumilta löytyy hyviä vihjeitä, niin tulen hyödyntämään myös niitä. Kunnia kuuluu tällöin toki alkuperäiselle vihjaajalle.

Pelivalintana Leijonat

Suomi lähtee Karjala-turnaukseen erittäin kokeneella ryhmällä. Vaikuttaa siltä, että valmentaja Lauri Marjamäki haluaa pyyhkiä nopeasti ihmisten mielistä pois heikosti sujuneen World Cupin. Uusia tulokkaita joukkueessa ei juuri ole ja näin voisi olettaa, että pelikin on alusta asti melko valmista.

Suomen kokoonpano alla: (lähde: Ylen teksti-tv)

Venäjän kokoonpanon voi klikata tästä auki.

Suomen joukkue vaikuttaa paperilla Venäjän vastaavaa paremmalta ja tähän kun lisätään Leijonien kotietu, niin Suomi on ottelussa selvä suosikki. Vaikka bonusta kierrätetäänkin, niin mitä tahansa kerrointa ei kannata hyväksyä pelattavaksi. Eli kerroinvertailua kannattaa tehdä. Tässä tapauksessa Veikkaushuone tarjoaa Suomen voitosta kerrointa 1,98 ja vastaavasti Veikkauksella kerroin on 1,83 ja Pinnaclella 1,95.

Foorumin puolella Mungo on päätynyt samaan pelivalintaan. Voit lukea hänen vihjeensä tästä.

Tässä siis blogin avausveto. Eli 20 euroa Suomen voiton puolesta! Veikkaushuoneen saldo on nyt 180e.

Kommentit (2)

Jääkiekko vedonlyönti

Käyttäjän Monivetofani kuva

Kahden erän perusteella Venäjä vaikuttaa todella kovalta joukkueelta.

Juu, ei ollut Suomen voitto

Käyttäjän Bonushunter kuva

Juu, ei ollut Suomen voitto lopulta lähelläkään. Parempi hoiti homman. Yllätti Suomen vaisuus.

Päivän spesiaali

Triplaa voittosi 888sportilla!

888Sport on uusi tulokas Suomen vedonlyöntimarkkinoille. Tämä suuri välittäjä on avannut nyt myös suomenkieliset sivut.

888Sport tarjoaa tervetulobonuksena ensimmäisen vetosi (max 10e) voitot triplana. Esimerkiksi panostamalla 10 euroa 2,00 kertoimeen saatkin voittona 20 euron sijaan 40 euroa.

ETA-välittäjänä 888sport on myös voittojen suhteen veroton.

888sportin kertoimien toimittajana on sama yritys, joka tekee kertoimet myös mm. Unibetille ja PAFille. Jos Unibetin panosrajoitukset tuovat sinulle jo harmaita hiuksia, niin tässä on erinomainen vaihtoehto sille!

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.