Bonuskierrätys - Veikkaushuoneen kierrätys pakettiin

Bonuskierrätys - Veikkaushuoneen kierrätys pakettiin

Bonushunter blogi

Comments: 1

Tänään isketään sisään kierrätyksen viimeiset vedot. Tällä hetkellä Veikkaushuoneen tilin saldo on 215,88 euroa. Eli nyt on jo varmaa, että kotiuttamaan päästään enemmän kuin alunperin talletettu satanen. Bonusta on kierrättämättä enää 25 euroa ja normaalistihan sen voisi iskeä vaikka yhteen vetoon, mutta kun tänään on muutamakin pelikohde tarjolla, niin jaetaan loppusumma näiden vetojen kesken.

Pelivalintoina Jukurit, Pelicans ja KooKoo

Jukurit 2,18. Ilveksellä kovat poissaolot. Kerroin voisi olla isompikin, mutta kelpaa vertailussa Veikkauksen 2,00:lle.

Pelicans 2,31. JYPillä jonkun verran uusia poissaoloja ja JYPin peli on ailahdellut viime aikoina paljon. Kotietu kääntää Pelsut kohtuulliseksi suosikiksi. Veikkauksella 2,20.

KooKoo 3,00. Molemmilla paljon poissaoloja. Sportilla kovimmat maalitykit poissa. Maalivahtipeli pätkinyt vaasalaisilla pahasti. KooKoolla yllätyssauma. Veikkauksella 2,85.

Bonus on näiden vetojen jälkeen kierrätetty kokonaisuudessaan. Seuraavassa postauksessa käydään läpi muun muassa rahojen kotiuttamista.

Kommentit (1)

Bonuskierrätys kiinnostaa

Käyttäjän Monivetofani kuva

Tuleeko näitä kierrätyksiä muillekin välittäjille? Olisi mukava pelata itse mukana näitä ammattilaisten vihjeitä ja tienata vähän ylimääräistä.

Päivän spesiaali

100% talletusbonus 10Betiltä 100e asti!!

10bet tarjoaa uusille suomalaisasiakkailleen 100% talletusbonusta 100 euroon asti. 10bet on siirtynyt Maltan lisenssin alle ja ETA-välittäjänä se on myös voittojen suhteen veroton.

Saat talletusbonuksen koodilla FIN100. Bonuksen kierrätysvaatimus on viisi kertaa talletus+bonus. Minimikerroin bonuskierrätykselle on 1,60. Lue tarkemmat bonusehdot 10betin sivuilta!

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.