Veikkausvihjeet: CHL 1.12.2015

Veikkausvihjeet: CHL 1.12.2015

JussiQ blogi

Comments: 0

Jääkiekon Mestarien liiga jatkuu tiistaina. Pelivalintoja otteluihin TPS - Lukko ja Blues - Kärpät.

Näissä CHL:n ensimmäisissä osaotteluissa kannattaa huomioida, että tasapelin todennäköisyys on normaalia ottelua vähäisempi, koska kahden ottelun sarjassa kokonaismaaliero ratkaisee. Eli jos ensimmäisessä ottelussa peli on tasan, niin sitä tilannetta ei sen kummemmin varmistella, vaan yritetään kyllä tehdä lisää. Toisaalta maalin (tai kahden) takaa ei oteta maalivahtia pois. Eli se hieman kompensoi tilannetta ja tekee sen, että maaliodotusarvot eivät juuri eroa normaalista ottelusta.

Pelivalinta:

TPS - Lukko 2 -0,5 2,95 @Bet365, raja 2,86, panos 0,3 yks.

Lisävalinnat:

TPS - Lukko / TPS -1 X 6,50 @Bet365, raja 5,88, panos 0,2 yks.
Blues - Kärpät / Kärpät -1 X 6,00 @Bet365, raja 5,71, panos 0,15 yks.

Eli lyödään veto TPS:n tasan maalin voitosta, perusteluina tuo ylläoleva teksti (maalivahtia ei oteta pois). Samanlainen veto myös Blues-Kärpät -peliin.

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.