NBA:Viikko 10

NBA:Viikko 10

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Keskiviikko 9.3.2011


New Orleans Hornets – Dallas Mavericks, Dallas -5 2.0 56% (Pinnacle) 3/5

  • New Orleansilta sivussa huipputärkeä pelinrakentaja Chris Paul. Dallas lähtee vieraspeliin hyvin motivoituneena, kun kyseessä on oman divisioonan kärkiottelu ja Dallasille olisi tärkeää säilyttää runkosarjan kakkossija Lakersia vastaan ja pitää kotietu mikäli kyseiset joukkueet kohtaavat pudotuspeleissä.

 

Sunnuntai 13.3.2011

 

Toronto Raptors – Charlotte Bobcats 51% 2.06 (Pinnacle) 1.5/5 (Ottelu alkaa klo. 19)

  • Charlotte Bobcats taistelee Pacersin ja Bucksin kanssa viimeisestä pudotuspelipaikasta, joten motivaation pitäisi olla kunnossa. Raptorsilla loppukausi on lähinnä pelailua, eivätkä tappiotkaan tässä vaiheessa ole haitaksi, sillä mitä heikompi on loppusijoitus, niin sen paremmat mahdollisuudet on saada draftista kärkipään varausvuoro.

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.