NBA:Viikko 15

NBA:Viikko 15

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Maanantai 11.4.2011


Houston Rockets – Dallas Mavericks, Dallas -2.5 1.926 55% (Pinnacle) 2/5

  • Dallas Mavericks on edelleen mukana taistelussa läntisen konferenssin 2.sijasta, kun Lakers hävisi eilen Oklahomalle

 

Keskiviikko 13.4.2011

 

Oklahoma City Thunder – Milwaukee Bucks, Milwaukee +10 1.91 55% (TheGreek) 2/5

  • Oklahoma City Thunderin tähdet pelaavat tänään normaalia pienemmät peliminuutit. Milwaukee on joukkue joka taistelee ja puolustaa aina hyvin mikä on valmentaja Skilesin joukkueille tyypillistä ja vaikka ei ottelulla ole joukkueelle panosta niin löysäilemään joukkue ei milloinkaan lähde.

 

Los Angeles Clippers – Memphis Grizzlies, Los Angeles Clippers -7.5 1.95 55% (TheGreek) 2/5

  • Memphis Grizzliesiltä sivussa Randolph ja mahdollisesti myös useampi muukin avainpelaaja joukkueen säästellessä heitä pudotuspeleihin.

 

Charlotte Bobcats – Atlanta Hawks 57% 1.855 (Pinnacle) 2/5

  • Atlanta Hawks säästelee avainpelaajiaan pudotuspelejä varten ja luultavimmin J.Johnson ja Al Horford pelaavat noin 25min, eikä olisi edes ihme mikäli toinen tai kumpikin olisi sivussa ottelusta. Bobcatsin asenne on varmaan hyvä, kun päättäisivät kauden varmasti mielellään voittoon kotiyleisön edessä.

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin. Tee talletus nyt, niin saat normaalin bonuksen lisäksi 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.