Boston Celtics - Indiana Pacers - ei välttämättä kiinnostus pelillisesti viime kausien tasoa, mutta vetomielessä kylläkin!

Boston Celtics - Indiana Pacers - ei välttämättä kiinnostus pelillisesti viime kausien tasoa, mutta vetomielessä kylläkin!

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Eilen veto meni täysin päin sitä itseään, kun Dallas Mavericks putosi täysin kelkasta 3.jaksolla. Tänään taas isompi kierros ja varsinkin kiinnostus kohdistuu Boston Celticsiin, josta on tullu Piercen ja Garnettin jälkeisen eran jälkeen jopa ala-arvostettu. Tietenkään joukkue ei kärkisijoista kamppaile, mutta samaa voidaan sanoa siipirikkoisesta Pacersista, jolle tästä kaudesta muodostuu väkisinkin lähinnä välivuosi.

NBA 7.11.2014

Boston Celtics – Indiana Pacers,

 


 

Detroit Pistons – Milwaukee Bucks


Brooklyn Nets – New York Knicks


Denver Nuggets – Cleveland Cavaliers,


 

Mikäli olet tiliä availemassa Unibetille, niin kannattaa huomioida Ylikerroin.comin yksinoikeustarjous! Lue TÄSTÄ lisää!

Matchbookin esittelyn löydät TÄÄLTÄ

Vihjeiden infopaketin löydät TÄÄLTÄ, mikäli joku asia on epäselvää ja mikäli vastausta ei löydy, niin aina saa tietenkin kysyäkkin mikäli joku asia mieltä askarruttaa.

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.