Lännen huippuottelusta toivotaan vähäkorista vääntöä!

Lännen huippuottelusta toivotaan vähäkorista vääntöä!

S.Sukkela blogi

Comments: 1

Tänään jatketaan parin välipäivän jälkeen. Kierroksen ehdottamasti kiinnostavin ottelu pelataan Memphis Grizzliesin ja Los Angeles Clippersin välillä.  Memphis on ollut Läntisen konferenssin kuumin joukkue ja myös Clippers on nostanut tasoaan viime aikoina. Joukkueilla on runsas historia viime kausilta ja tuntevat toisensa hyvin. Otteluparista löytyy myös useita mielenkiintosia matchupeja kuten mm.  Mike Conley vs. Chris Paul. Memphis Grizzlies pelaa jälleen tälläkin kaudella hyvin rauhallisella temmolla ja usein näiden joukkueiden välienselvittelystä kehkeytyy melkoisen fyysisiä pudotuspelimäistä koripalloa, joka tukee underia. Myös matchupit ja useampi muu pienempi tekijä, kuten ottelun alkamisaika ovat underiin päin suosiollisia.

NBA 23.11.2014

Memphis Grizzlies – Los Angeles Clippers


Oklahoma City Thunder – Golden State Warriors


Los Angeles Lakers – Denver Nuggets

 


 

 

Matchbookin esittelyn löydät TÄÄLTÄ

Skrillin esittelyn löydät TÄÄLTÄ ja Oppaan alkuun TÄÄLTÄ

Kommentit (1)

Los Angeles Lakers – Denver Nuggets

Käyttäjän Vierailija kuva

tähän pelaisin mieluummin denveriä, mem-cli peli mieluummin underia, mutta on niin niukka mun mielestä että en pelaa, okla-gs ei mitään otetta jätän väliin, eli jätän kaikki pelaamatta tänään, kun en ala sua vastaankaan pelaamaan

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.