Toivottavasti eivät Pelikaanit lennä tänään Herhiläisturbiiniin!

Toivottavasti eivät Pelikaanit lennä tänään Herhiläisturbiiniin!

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Eilisistä kahdesta vedosta toinen osui, onneksi juuri se jossa oli reilunpuoleinen panos. Tänään taas koitetaan Pelicanseja. Toivottavasti Eric Gordon karistaisi viimein kunnolla kesän hiekat pelitossuistaan, mikäli loukkaantumiset eivät ole äijästä aivan turistia tehnyt. Hornetseilta sivussa MKG, jonka puolustuspeli tekee hänestä huomattavasti merkityksellisemmän pelaajan kuin pelkistä tilastoista saattaisi lukea.

NBA 4.11.2014

Indiana Pacers – Milwaukee Bucks


New Orleans Pelicans – Charlotte Hornets

Mikäli olet yövirkku, niin kannattaa avata Unibet TV (Live Betting), joka näyttää jokaisen ottelun suorana lähetyksenä! Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin tiliä, niin avaa se TÄSTÄ!

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.