Toivottavasti Kobe & kumppanit pystyisivät venymään tasaiseen matsiin

Toivottavasti Kobe & kumppanit pystyisivät venymään tasaiseen matsiin

S.Sukkela blogi

Comments: 4

Pari päivää vedoissa ollut taukoa, mutta tänään jälleen aika jatkaa. Toivottavasti jatketaan siitä mihin jäätiin, eli voittojen polulle. Tänään vähän vaisuhko kierros, mutta silti jotain pelattavaa löyty. Huomenna onkin sitten jälleen vuorossa tuhti keskiviikkokierros. Tänään hampaat narskuen luotetaan Los Angeles Lakersiin. Joukkueen taso ei houkuttele pelaamaan, mutta tasotuksen suuruus kylläkin.

NBA 11.11.2014

Memphis Grizzlies – Los Angeles Lakers


Portland Blazers – Charlotte Hornets


 

NBA-matseja livelähetyksinä Unibetiltä!

Matchbookin esittelyn löydät TÄÄLTÄ

Vihjeiden infopaketin löydät TÄÄLTÄ, mikäli joku asia on epäselvää ja mikäli vastausta ei löydy, niin aina saa tietenkin kysyäkkin mikäli joku asia mieltä askarruttaa.

Kommentit (4)

Mitä on tapahtunut?

Käyttäjän Vierailija kuva

Miksi LA Lakers sukeltaa noin syvällä?

eka hyvä,tokassa väittäisin

Käyttäjän Vierailija kuva

eka hyvä,tokassa väittäisin overin olevan parempi veto.

Mutta mahtavaa että laitat näitä tänne :)

Järviset

Käyttäjän S.Sukkela kuva

Koben ura huippuvuodet ohitettu, Valmennuksen taso ei ole entisensä kun PJ-lähti. Gasol poissa, Nashin ura ohitse. Yksinkertaisesti ei ole enää materiaaliltaa edes pudotuspelitasoa.

Portland Blazers – Charlotte Hornets

Käyttäjän Vierailija kuva

kiitokset taas kun jaksat laittaa vinkit tänne, määkin olisin tossa Portland Blazers – Charlotte Hornets pelissä ollut pelaamassa overia mutta nyt pelaan vaan lakerssin eli en pelaa tohon toiseen peliin kumpaakaan overia enkä underia.

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.