Toronto Raptorsin vahva meno saa tänään jatkoa?

Toronto Raptorsin vahva meno saa tänään jatkoa?

S.Sukkela blogi

Comments: 1

Viime yöstä ei paljon muisteltavaa jäänyt, kun Los Angeles Lakers meni Kobe Bryantin surkeiden esitysten jälkeen häviämään ottelun jatkoajalla. Tänään ainoastaan yksi veto ja kohteena alkukauden menestyjä, Itäistä konferenssia saldolla 13 ottelua, 11 voittoa johtava Toronto Raptors. Phoenix saa tänään päätökseen kuuden ottelun vieraskiertueen, joten väsymys saattaa hieman näkyä ja Toronton kotienergia on ollut sitä tasoa alkukaudesta, että vastustaja on heti hätää kärsimässä, jos jaloissa vähänkin rasitus painaa.

NBA 24.11.2014

Toronto Raptors – Phoenix Suns  

 


 

 

Matchbookin esittelyn löydät TÄÄLTÄ

Skrillin esittelyn löydät TÄÄLTÄ ja Oppaan alkuun TÄÄLTÄ

Kommentit (1)

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.