Veikkausvihjeet: NBA 10.1.2016

Veikkausvihjeet: NBA 10.1.2016

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Tänään kolme hieman pienemmän panoksen kohdetta. Yön livet jälleen arvoitus, kun tässä hieman flunssaa päällä niin tuo lisää jonkunverran väsymystilaa, joten epäilisin että tämä yö menee luultavimmin nukkumiseksi.

NBA 10.1.2016 

Houston Rockets – Indiana Pacers, over 206.5 2.0 58% (Pinnacle) 3u

New York Knicks – Milwaukee Bucks, under 198 1.97 55% (Pinnacle) 2u

Los Angeles Lakers – Utah Jazz, under 193 1.952 56% (Pinnacle) 2u

 


 

Varsinkin, jos pelaa jenkkilajeja singleinä on Pinnaclen tili lähes "pakollinen". Parhaat kertoimet useimmiten, ilman pelkoa henkilökohtaisista panosrajoituksista. Lisäksi nykyään Pinnaclen voitothan Suomeen ovat verovapaita! Mikäli vielä ei ole tiliä, niin TÄSTÄ voi avata tilin tälle jättiläiselle!

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.