Veikkausvihjeet: NBA 4.11.2015

Veikkausvihjeet: NBA 4.11.2015

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Eiliset molemmat kohteet oikein. Tänään pakko myöntää, että energia ei riittänyt, kun kolmen ottelun total-arvioon, kun minussa ei ole puoliteho säädintä. Kuitenkin yksi hyvin pulska kohde löytyi!

NBA 4.11.2015

Indiana Pacers – Boston Celtics, over 205 1.97 64% 5u

LIVE HT: Indiana Pacers – Boston Celtics, over 199 1.98 66% 3u (Pinnaclelta löytyy live-valikosta)

Pakko ottaa livestä lisää overia vaikka pohjilla jo 5u, kun sillä kumminkaan ei ole mitään riippuvuutta ensimmäisen puoliajan pistemäärän kanssa.Peli on ollut täysin overimainen, mutta heitot eivät ole vain uponneet.  Hyvällä tuurilla on mahdollista, että molemmatkin osuisivat, sillä jatkoajankin todennäköisyys on useita prosentteja tällä hetkellä. Pelitilanneheitot 35% tasoa, kolmoset 25% ja silti kohtuulliset 90 pistettä.


Muistathan, että tällä viikolla on tarjolla Veikkaushuoneelle hulppea 150% bonus ja tämä ainoastaan Ylikertoimen kautta! Avaa tili TÄSTÄ

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

SuperLennyltä hieno ensitalletusbonus!

SuperLenny tarjoaa uusille rekisteröityneille käyttäjille hyvää ensitalletusbonusta. Bonus on suuruudeltaan 100% 100€ asti.

Talletus + bonus tulee kierrättää kolme kertaa vähintään 1,60 -tasoisilla kertoimilla 30 päivän aikana.

ETA-välittäjänä SuperLenny on myös voittojen suhteen veroton.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.