Yhden overin voimin itsenäisyyspäivän kierrokselle

Yhden overin voimin itsenäisyyspäivän kierrokselle

S.Sukkela blogi

Comments: 2

Tänään vedoissa ainoastaan yksi kohde. Semmoinen informaatio palautteesta ja kysymyksistä, että yleiset NBA- ja vedonlyöntiaiheiset kysymykset mieluiten keskustelupalstan Blogiini: http://www.ylikerroin.com/forum/viewtopic.php?f=35&t=43534 sekä päivittäiset vihjeiden kommentointi Facebook-ryhmän päivittäiseen vihjejulkaisuun: https://www.facebook.com/Ylikerroin. Sähköposteihin minulla ei yksinkertaisesti riitä aika vastata jokaiselle erikseen ja kommentoinnille FB:n puolellepyritään minimoimaan nimettömien kettuilijoiden puskista huutelu, joissa usein faktat pielessä ja informaatiosisältö nollissa. Asialliset kysymykset, kommentointi ja palaute on edelleen erittäin tervetullutta kyseisiin paikkoihin. 

NBA 6.12.2014

Houston Rockets – Phoenix Suns

 


 

https://twitter.com/SSukkela

 

Matchbookin esittelyn löydät TÄÄLTÄ

Sbobetin esittelyn löydät TÄÄLTÄ

 Skrillin esittelyn löydät TÄÄLTÄ ja Oppaan alkuun TÄÄLTÄ

Kommentit (2)

Ehdottomasti over,molemmat

Käyttäjän Vierailija kuva

Ehdottomasti over,molemmat jengit hakeee lyhyillä hyökkäyksillä koreja

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.