1.7 MM-futis: Belgia on USA:lle liian kova pala purtavaksi

1.7 MM-futis: Belgia on USA:lle liian kova pala purtavaksi

Viki blogi

Comments: 1

Belgia - USA

Belgia at 2.06 (55%) 4/5 (sbobet)

 

Belgiasta puhuttiin mustana hevosena, mutta lopulta se oli yksi kisojen yliarvostetuimmista joukkueista. Lohkovaihe ei mennyt aivan kuten odotettiin ja nyt puolestaan siihen on ylireagoitu. Belgia on laadukas joukkue, eikä sille montaa maalia tehdä. Belgia ei toki ole itsekkään maaleilla juhlinut, mutta muun muassa Eden Hazardilla on potentiaalia paljon parempaan. Kompany ja Vermaelen ovat puolikuntoisia, mutta heitä tuskin enää säästellään.

 

USA on yksi alkulohkojen onnistujista ja se selvitti kaikkien yllätykseksi tiensä jatkoon. Joukkueen materiaali on keskinkertainen, mutta jo loistavalla asenteella ja taistelulla mennään tiettyyn pisteeseen asti. USA saa Jozy Altidoren takaisin sairastuvalta, mutta saa nähdä riittääkö Altidoren kunto avaukseen asti. USA on pelannut yli odotusten, joten riittävätkö paukut Belgiaa vastaan?

 

USA on pelannut taitojensa ylärajoilla, kun taas Belgialla on vielä paljon annettavaa. Kumpikin puolustaa tiiviisti, joten maaleilla ei tänään juhlita. Belgia on yksilötaidossa selvästi edellä ja uskon sen kääntävän ottelun edukseen.

Kommentit (1)

tunkki

Käyttäjän Viki kuva

Belgia oli täysin suvereeni, mutta ei se pallo löytänyt vain tietään maaliin. USA:n maalivahdilla oli tänään eniten yhden ottelun aikana kertyneitä torjuntoja koko kisoissa, eikä Belgia saanut mistään sisään. Jatkoaika, ja maalintekoon menikin vain pari minuuttia. Noh, sehän oli pari minuuttia liian myöhään. Etiäppäin!

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.