17.9 Brassifutis: Sarjan kuumin joukkue jatkaa lentoaan

17.9 Brassifutis: Sarjan kuumin joukkue jatkaa lentoaan

Viki blogi

Comments: 0

Coritiba - Sao Paulo

Sao Paulo-0.5 at 2.91 (42%) 3.5/5

 

Sao Paulo on liigan kuumin joukkue ja viikonloppuna se nollasi Cruzeiron kotonaan ilmoittautuen mestaruustaisteluun mukaan. Joukkueen ylin nelikko Kaka, Ganso, Pato ja Kardec ovat löytäneet yhteispelin ja heidän pysäyttäminen on tällä hetkellä lähes mahdotonta. Kaka on tänään sivussa, mutta Sao Paulon materiaali on kaiken lisäksi leveä. Coritiba on pelannut heikon kauden ja tällä hetkellä se on putoajan paikalla. Kotonaan joukkue on saanut kelvollisia tuloksia, mutta tänään vastus on kovin mahdollinen. Sao Paulon itseluottamus on tapissa ja nämä pelit pitäisi hoitaa vieraissakin.

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.