18.10 Veikkausliiga: Viimeisiä viedään

18.10 Veikkausliiga: Viimeisiä viedään

Viki blogi

Comments: 0

TPS - FC Lahti

Over 2.5 at 1.86 (58%) 3/5

 

TPS on käytännössä varma putoaja, vaikka teoreettiset mahdollisuudet säilymiseen on yhä. Loppukauden ohjelma on ollut vaikea, eikä joukkue ole voittanut ainuttakaan peliä elokuun jälkeen. Materiaali on rajallinen, mutta pitkästä aikaa viimeiseen kotipeliin (Veikkausliigassa) asenne on varmasti kunnossa ja TPS taistelee viimeiseen asti.

 

FC Lahti on ollut viimeisien kuukausien ajan todellinen tasapeliautomaatti, mutta se on saanut pidettyä itsensä mitaleilla. Vähintään pronssi on käytännössä taskussa, mutta SJK on vain pisteen edellä. Myös Lahden ohjelma on ollut vaikea ja ns. helpot pelit se on hoitanut, kuten esimerkiksi Jaron se kaatoi puhtaasti 4-0. Rafael taistelee vielä maalikuninkuudesta ja tänään vanha herra pääsee nauttimaan lukuisista maalipaikoista.

 

TPS:n alakerta on todella hutera ja omissa soi aivan varmasti. Edellinen peli päättyi vain 1-0 tappioon, mutta lukemat olisivat voineet olla paljon rumemmat. Hyökkäyspää näyttää varsin laadukkaalta ja uskon myös kotijoukkueen onnistuvan maalinteossa. Pelin ollessa tasan TPS hakee kaikin voimin voittomaalia, sillä tasapeli ei enää riitä. TPS lähtee jo tänään, mutta tyylillä.

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.