7.9 Brassifutis: Atletico Paranaense muuten köyhän sunnuntain helmenä

7.9 Brassifutis: Atletico Paranaense muuten köyhän sunnuntain helmenä

Viki blogi

Comments: 1

Atletico PR - Palmeiras

Atletico PR-0.5 at 2.14 (52%) 3/5

Atletico Paranaensella oli hieman vaikeampi jakso, minkä myötä joukkue tippui keskikastiin. Joukkue pelasi kuitenkin paljon vieraspelejä, mikä selittää osaltaan tuloksellisesti heikkoa jaksoa. Atletico PR on kotonaan selvästi parempi joukkue eikä se ole hävinnyt kuin sarjan kärkijoukkueille. Paras maalintekijä Douglas Coutinho on maajoukkuetehtävissä, mutta hyökkäyspään materiaali on laaja.

 

Palmeiras on hävinnyt seitsämän kahdeksasta edellisestä ottelusta, eikä vaikeudet ole ainakaan heti loppumassa. Viikolla noutaja tuli myös Cupista, joten nyt joukkue voi keskittyä täysillä liigaan. Kardecin ja Valdivian takaa ei ole löytynyt ratkaisuvoimaa ja ykkösmaalivahtia paikannut Fabio ei ole maalissa vakuuttanut.

 

Palmeiras on ollut vieraissa surkea ja edellisen kerran se ylsi pisteille kesäkuun alussa. Atletico PR on materiaaliltaan parempi joukkue ja vaikka kummankin joukkueen valmentaja on vaihtunut, on Atletico PR  myös valmiimpi joukkue. Uskon kotijoukkueen palaavan voittokantaan.

Kommentit (1)

Joopa joo. Tasainen oli alku,

Käyttäjän Viki kuva

Joopa joo. Tasainen oli alku, mutta Atletico PR meni johtoon. Palmeiras kkuitenkin tasoitti ja otti sen jälkeen punaisen. Ylivoimalla pelannut kotijoukkue ei saanut 5 metristä tyhjiin ja rimoja lähemmäksi ei päästy.

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.