9.7 MM-futis: Toisessakin välierässä nähdään maaleja?

9.7 MM-futis: Toisessakin välierässä nähdään maaleja?

Viki blogi

Comments: 0

Hollanti - Argentiina

Over 2 at 1.89 (57%) 3/5 (sbobet)

 

Hollanti selvisi pitkän kaavan kautta välieriin. Hollannin pelaaminen ei täysin vakuuttanut, mutta suoritus pilkuilla oli täydellinen. Van Gaal on yksi kisojen parhaista valmentajista ja ottelukohtaisen taktiikan luominen on onnistunut tähän mennessä hyvin. Hollannin puolustuslinja ei ole tosin vakuuttanut ja tänään se joutuu kovimpaan mahdolliseen testiin. Robben on ollut yksi kisojen parhaista pelaajista ja häneltä odotetaan jälleen paljon.

 

Argentiina pelasi Belgiaa vastaan kisojen parhaan pelinsä ja eteni jatkoon ilman sen suurempia vaikeuksia. Argentiina pelasi viisaasti ja pakka pysyi tiiviinä, vaikkakaan Belgia ei sitä pystynyt edes kunnolla haastamaan. Hollannin linjan tavoin myös Argentiinan linja joutuu tänään kovaan testiin ja Hollanti pystyy hyödyntämään mm. Demichelisin hitauden Belgiaa paremmin.

 

Messi vastaan Vlaar ja Robben vastaan Demichelis. Kuulostaa pahalle. Kummankin joukkueen on oltava tänään loistava yhteistyön jalkapallossa, sillä puolustuslinjasta löytyy heikkoja lenkkejä, jotka eivät pärjää ilman tukea. Varsinkin, kun otetaan huomioon hyökkääjien laatu. Ottelusta voisi odottaa vähämaalista vääntöä, mutta uskon loistavien yksilösuorituksien johtavan vähintään kahteen maaliin.

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin. Tee talletus nyt, niin saat normaalin bonuksen lisäksi 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.