Yhteenveto kaudesta 2015 - 149 vetoa 101% palautuksella

Yhteenveto kaudesta 2015 - 149 vetoa 101% palautuksella

Viki blogi

Comments: 0

Toukokuussa alkanut kausi tuli päätökseensä viikko sitten sunnuntaina, joten nyt on aika tehdä yhteenveto kaudesta 2015. Vetoja tuli selvästi normaalia enemmän, mutta kausi oli myös selvästi aikaisempia heikompi tuloksellisesti. Seurannan ja kommenttien lisäksi siis avaan myös syitä heikon kauden takana. Aloitetaan siis seurannalla:

 

 

 

(Havainnollistavissa kuvissa mukana Copa America, joten alla Brassifutis eristettynä)

 

Panokset yhteensä: 447,5

Palautukset yhtensä: 452,31

Tuotto: + 4,81

Palautusprosentti: 101,1%

Ratkaistuja vetoja: 141

 

Kausi oli siis voitollinen, mutta tavoitteista jäätiin selvästi. Kokonaisia kausia on takana neljä ja tätä ennen jokaisella palautus on jäänyt yli 110%, joten kausi oli tuloksellisesti selvästi huonoin. Viime kausi oli ensimmäinen Ylikertoimen puolella ja kauden 2014 seuranta löytyy: http://www.ylikerroin.com/blog/viki/9.12-ensimm%C3%A4isen-ylikertoimella-vietetyn-vuoden-palautukseksi-tuli-111-0

 

Miksi kausi sitten oli niin heikko? Helppoin tapa olisi tietenkin piiloutua huonon tuurin tai muun vastaavan mutinan taakse, mutta huonolle kaudelle löytyy myös selvät perustelut. Yksi niistä oli vähäinen työmäärä ja katsottuja otteluita kertyi hävyttömän vähän aiempiin kausiin verrattuna. Tästä johtuen vedot olivat edellisiä kausia selvästi enemmän tilastopohjaisia, joten hieman jouduin karsimaan omista toimintatavoista ajan käytön maksimoimiseksi. Sarjassa oli myös joitain joukkueita, joiden otteita en kerennyt seuraamaan juuri lainkaan, joten jätin nämä suosiolla pois vedoista, ellei ylikerroin ollut täysin härski.

 

Vähäinen työmäärä johtui siitä, että olin lähes koko kauden ajan töissä, joten panostus vedonlyöntiin oli selvästi edellisiä kausia heikompi. Tästä johtuen välillä oli myös selviä motivaatio-ongelmia mitä vedonlyöntiin tuli, mutta kausi vedettiin kuitenkin kunnialla loppuun asti ja voitolle jäätiin. Meneen kauden suorituksesta ei kuitenkaan voi olla ylpeä ja jälkiviisaana asiat olisi voinut järjestellä paremminkin. Kaudesta jäi kuitenkin käteen paljon opetuksia tulevaa varten.

 

Kuten seurannastakin kävi ilmi, niin tasoitusvedot olivat kuitenkin todella tuottavia, mutta surkeasti menneet totalit söi tuloksen vain karvan verran plussalle. Totalit ovat menneet aina selvästi tasoitusvetoja huonommin, joten tulevaisuudessa voisi olla järkevä keskittyä pelkästään tasoitusvetoihin tuloksen maksimoimiseksi. Kaikki riippuu kuitenkin omasta ajankäytöstä ja motivaatiosta, kun seuraava kausi taas toukokuun tietämillä alkaa. Ensi kauden suhteen en laita vielä mitään lukkoon, sillä omat suunnitelmat ovat täysin auki. Ennen toukokuuta kuitenkin luvassa lisää infoa tuleko vihjeitä, ja jos tulee niin minkälaisessa muodossa.

 

Hyvää pelionnea ja rauhaisaa joulunaikaa kaikille mukana olleille!

 


Kommentit (0)