10Bet

10Bet

päivitetty: Perjantai, 09.08.2019, 20:13

50% vedonlyöntibonus MAX 200€

10Bet on ollut mukana online – urheiluvedonlyönnissä vuodesta 2003 lähtien. Nykyään 10Bet palvelee sekä kokeneita että aloittelevia vedonlyönnin harrastajia yli 90 maassa.

Yhtiö lupaa omilla sivuillaan hienon palvelupaletin:

- Laaja valikoima eri liigoja, vetomuotoja sekä LIVE-vedonlyöntiä

- 10Betin omat erityisvedot

- Helpot talletukset eri menetelmin

- Nopea voitonmaksu

10Bet kokemukset

10Bet Vedonlyöntibonus säännöt

 1. Tämä tarjous on voimassa 31.12.2017 klo 23:59 GMT saakka.
 2. Tämä tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin tehneet oikean rahan talletusta urheiluvedonlyönnin käteistililleen.
 3. Ollakseen oikeutettu tähän kampanjaan, pelaajan tulee syöttää koodi FD200 ’bonuskoodi’-kenttään tarjouksen lunastamiseen oikeuttavaa talletusta urheiluvedonlyönnin käteistililleen tehdessään.
 4. Ollakseen oikeutettu tähän kampanjaan, pelaajan tulee kierrättää tarjouksen lunastamiseen oikeuttava talletussumma kerran urheiluvedonlyöntikohteissa, joiden kertoimet ovat vähintään 1.60. Mille tahansa tasoitusvedolle (pois lukien 3-suuntainen tasoitus), ’tasapelillä panos palautetaan’-vedolle tai yli/alle-vedolle asetetut panokset eivät täytä tätä kierrätysvaatimusta.
 5. Tähän tarjoukseen oikeuttava minimitalletus on 15€ tai vastaava summa muussa valuutassa.
 6. Bonussumma lisätään urheiluvedonlyönnin bonustilillesi.
 7. Tämä kampanja on voimassa vain kerran asiakasta kohden.
 8. Puolassa ja Ukrainassa asuvat pelaajat eivät ole oikeutettuja osallistumaan tähän kampanjaan.
 9. Itävallassa, Tanskassa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Japanissa, Kanadassa, Sveitsissä, Luxemburgissa ja Uudessa-Seelannissa asuville asiakkaille: Talletus ja bonussumma tulee kierrättää viisi (5) kertaa ratkaistuissa urheiluvedonlyöntikohteissä, joiden kertoimet ovat vähintään 1.60. Kohteisiin ei lasketa tasoitusvetoja (pois lukien 3-suuntainen tasoitus), ’tasapelillä panos palautetaan’-vetoja, Forecast/Tricast-vetoja eikä yli/alle-vetoja. Tämän jälkeen bonussumma siirretään urheiluvedonlyönnin bonustililtäsi urheiluvedonlyönnin käteistilille, ja se on kotiutettavissa.
 10. Venäjällä asuville asiakkaille: Talletus ja bonussumma tulee kierrättää kahdeksan (8) kertaa ratkaistuissa urheiluvedonlyöntikohteissä, joiden kertoimet ovat vähintään 1.60. Kohteisiin ei lasketa tasoitusvetoja (pois lukien 3-suuntainen tasoitus), ’tasapelillä panos palautetaan’-vetoja, Forecast/Tricast-vetoja eikä yli/alle-vetoja. Tämän jälkeen bonussumma siirretään urheiluvedonlyönnin bonustililtäsi urheiluvedonlyönnin käteistilille, ja se on kotiutettavissa.
 11. Muissa maissa asuville asiakkaille: Talletus ja bonussumma tulee kierrättää kahdeksan (8) kertaa ratkaistuissa, vähintään 3 (kolmen) tai useamman kohteen yhdistelmävedoissa, joista jokaisen yhdistelmän kertoimet ovat vähintään 1.60. Tämän jälkeen bonussumma siirretään urheiluvedonlyönnin bonustililtäsi urheiluvedonlyönnin käteistilille, ja se on kotiutettavissa.
 12. Mitätöidyt/peruutetut/tasapeliin päättyneet vedot, rahastetut vedot tai ilmaisvedolla asetetut vedot eivät täytä talletuksen tai bonuksen kierrätysvaatimuksia.
 13. Kierrätysvaatimus tulee täyttää kaikissa tapauksissa 90 päivän sisällä ensitalletuksen jälkeen. Muussa tapauksessa bonus vanhenee ja kaikki urheiluvedonlyönnin bonustilisi varat ja niistä kertyneet voitot mitätöidään.
 14. Jokainen asetettu veto täyttää kierrätysvaatimusta maksimissaan 50% bonuksesi summasta. Esimerkiksi, jos saamasi bonuksen summa on 100€, maksimisumma, jolla yksittäinen veto voi täyttää sitä on 50€ Mikäli asiakas asettaa useita vetoja samaan tapahtumaan kiertääkseen tätä sääntöä, katsotaan tämä ”epätavalliseksi pelaamiseksi” ja bonuksen kierrätysvaatimusta lisätään siten, että jäljellä oleva kokonaiskierrätysvaatimus bonukselle on sama kuin se, joka se olisi ollut, mikäli asiakas olisi asettanut kaikki kyseiset vedot yksittäisenä vetona. Esimerkiksi, jos saamasi bonus on 100€, ja asetat 4 x 50€ vetoa tiettyyn tapahtumaan yksittäisen 200€ vedon sijaan, katsotaan tämä ”epätavalliseksi pelaamiseksi” ja 150€ lisätään jäljellä olevaan bonuksen kierrätysvaatimukseesi.
 15. Ennen bonuksen kierrätysvaatimuksen täyttämistä tehdyt kotiutuspyynnöt peruuttavat tämän kampanjan, ja mahdolliset urheiluvedonlyönnin bonustilisi varat ja niistä kertyneet voitot mitätöidään.
 16. Tätä tarjousta ei voi lunastaa minkään muun kampanjan yhteydessä eikä sen avulla voi edistää kelpoisuutta muihin kampanjoihin.
 17. 10Betin yleiset käyttöehdot pätevät.
Suomenkielinen käyttöliittymä: 
On
Suomenkielinen asiakaspalvelu: 
Ei
ETA-bookkeri: 
On
Lajivalikoima: 
4
Pelivalikoima: 
4
Kertoimet: 
2
Panokset: 
2
Luotettavuus: 
4
Yleisarvosana: 
3
Tilinavausbonukset: 
50% vedonlyöntibonus MAX 200€