888sport

888sport

päivitetty: Lauantai, 28.11.2020, 07:06

Vedonlyönti 888sportilla on helppoa ja kannattavaa

888sport on yksi alan innovatiivisimmista ja dynaamisimmista online-vedonlyöntisivustoista. Se tarjoaa huiman määrän mahdollisuuksia vedonlyöntiin. Kohteita löytyy sekä ennen ottelua tapahtuviin vetoihin että live-online pelejä. Juuri suuri kohdemäärä sekä luotettavuus käyttäjien silmissä ovat tehneet 888sportista yhä suositumman välittäjän vedonlyöjien keskuudessa.

Suomalaisille 888sport ei välttämättä ole kaikista tutuin vedonvälittäjä, mutta yhtiön emoyhtiö 888Holdings on listattu Lontoon pörssiin. joten kyseessä on suuri ja vakavarainen yhtiö, johon voi hyvillä mielin talletuksen tehdä. Kertoimet 888sportille toimittaa sama yritys kuin Unibetille, joten vaikka sinulla olisi jo ennestään tili Unibetille, niin 888sport on hyvä olla rinnalla, sillä useasti panosta saa enemmän kohteisiin kuin Unibetillä varsinkin, mikäli Unibet on alkanut rajoittaa panoksia. 888sport tarjoaa myös huomattavan kattauksen pelikohteita suomalaisiin urheilusarjoihin ja näissä myös alemmille sarjaportaille. 888sport tarjoaa runsaasti erikoisvetoja kuten pelaajien maaleista tai koripallossa pisteistä, levypalloista ja syötöistä.

Talletusvaihtoehtoehdoista 888sportilla löytyyy varmasti jokaiselle sopiva talletusmuoto. Voitot 888sportilta ovat verovapaita, sillä se toimii maltalaisen MGA-lisenssin alla.

talletusmuodot

MGA

 

888sport mobiilivedonlyönti

888sportin sivustosta ollaan riisuttu monille vedonlyöntisivustoille tyypilliset raskaat ja hidaskäyttöiset animaatiot, ja sivusto on yksinkertainen ja helppokäyttöinen sekä tietokoneille että mobiililaitteille 888sport-sovelluksen kautta. Nopeatkin vedon asettamiset sujuvat helposti mobiilisovelluksen kautta. Riittää että lataa sovelluksen kännykällesi ja alat käyttämään sivustoa.

mobiili

888sport vedonlyöntibonukset

888sport tarjoaa uusille asiakkailleen 100% ensitallettajan edun aina 100€ asti.

Talletusbonus

  • 6 x kierrätys
  • 1,5 minimikerroin
  • kierrätysaika 60 päivää

Lisäksi 888sport tarjoaa vaihtoehtona tasaisin väliajoin korotettuja kertoimia eri otteluihin, mikäli ei halua bonusta kierrättää, kuten alla olevassa esimerkissä.

Korotetut kertoimet

Myös vanhoille asiakkaille on tasaisesti tarjolla erilaisia kampanjoita.

Vanhoille asiakkaille kampanjoita

Suomenkielinen käyttöliittymä: 
On
Suomenkielinen asiakaspalvelu: 
On
ETA-bookkeri: 
On
Lajivalikoima: 
4
Pelivalikoima: 
4
Kertoimet: 
3
Panokset: 
3
Luotettavuus: 
5
Yleisarvosana: 
3
Tilinavausbonukset: 
100% MAX 100€ vedonlyöntibonus