FanTeam

FanTeam

päivitetty: Torstai, 08.04.2021, 12:24

Daily Fantasy Sports nyt Suomessa

FanTeam on virtuaalista managerointia tarjoava yritys, joka tarjoaa Daily Fantasy Sports DFS tuotetta nyt myös Suomessa.

Koko kauden kestävistä FantasySports yrityksistä tämä Suomessa vielä uusi tuote eroaa siinä, että voit koska tahansa luoda tai osallistua jatkuvasti tarjolla oleviin turnauksiin, jotka kestävät yhdestä ottelusta pidempiin aina koko kauden kestäviin turnauksiin. 

Turnaukset toimivat samalla tavalla kuin pokerin vastaavat, eli talo ottaa turnausmaksusta pienen osuuden ja loput jaetaan palkintopotissa määritellyllä tavalla.

Yhdysvalloissa peli on jo erittäin suosittua, ja osa pelaajista samalla tavalla ammattilaisia kuin missä muussa vastaavassa pelissä tahansa. Pystyt siis muuttamaan managerointitaitosi rahaksi paremmin kuin missään muussa vastaavassa pelissä.

FanTeam tarjoaa fantasyurheilua suureen määrään eri lajeja. Mukana ovat jääkiekossa muun muuassa Liiga, NHL ja KHL. Jalkapallon puolelta löytyvät kaikki isoimmat sarjat, kuten mm. Valioliiga, Mestarien liiga, La Liga, Bundesliiga ja myös kotimainen Veikkausliiga. Lisäksi löytyy myös koripalloa, baseballia, tennistä, amerikkalaista jalkapalloa, vapaaottelua esporttia sekä eri lajien arvokisoja ja mahdollisia karsintoja.

VALIOLIIGA (kuvassa pelaajia ei vielä valittu omaan joukkueeseen)


LIIGA (kuvassa joukkue kierrokselle on valmis)

*Kuvien oikean alakulman suurennuslasi-ikonista kuvat suuremmiksi.

FanTeamissa kaikki voitot maksetaan käteisenä ja osallistumaan pääsee jo muutamilla euroilla. Voitot ovat verovapaita. FanTeamissa on valtava määrä valmiita turnauksia eri suuruisilla osallistumismaksuilla ja voittopoteilla. Halutessaan voi luoda myös itse turnauksen, johon määrität haluamasi säännöt ja osallistumisen hinnan, josta voittopotti muodostuu. Itse tehty turnaus voi olla avoin tai yksityinen, joten halutessaan on mahdollista järjestää kaveria/kaveriporukkaa varta vasten suunnatun kisailun. Pelit ovat yleensä kierroskohtaisia ja riviin valittavien pelaajien määrä vakioturnauksissa määräytyy kunkin kierroksen ottelumäärän mukaan. Otteluiden ollessa käynnissä joukkueiden pisteet ja sijoitukset päivittyvät realiajassa, joten omaa tilannetta on helppoa ja hauskaa seurata.

Olemme luoneet Ylikertoimen keskustelupalstalle tarkemman esittelyn virtuaalimanageroinnista FanTeamilla, sekä myöskin pienen Q&A oppaan jolla jokainen pääsee asiasta paremmin perille. Sivuston henkilöstö on myös valmis vastaamaan kysymyksiin kun niitä tulee esille.

FanTeam kokemuksia

Käyttäjien kokemuksia FanTeamista voit lukea suoraan keskustelupalstaltamme.

Suomenkielinen käyttöliittymä: 
On
Suomenkielinen asiakaspalvelu: 
Ei
ETA-bookkeri: 
On
Lajivalikoima: 
5
Pelivalikoima: 
4
Kertoimet: 
5
Panokset: 
5
Luotettavuus: 
5
Yleisarvosana: 
5