FanTeam

FanTeam

päivitetty: Lauantai, 03.10.2020, 08:41

Daily Fantasy Sports nyt Suomessa

FanTeam.com on virtuaalista managerointia tarjoava yritys, joka tarjoaa Daily Fantasy Sports DFS tuotetta nyt myös Suomessa.

Koko kauden kestävistä FantasySports yrityksistä tämä Suomessa vielä uusi tuote eroaa siinä, että voit koska tahansa luoda tai osallistua jatkuvasti tarjolla oleviin turnauksiin, jotka kestävät yhdestä ottelusta pidempiin sarjoihin. Eli et joudu odottelemaan koko kautta nähdäksesi lopputuloksen.

Turnaukset toimivat samalla tavalla kuin pokerin vastaavat, eli talo ottaa turnausmaksusta pienen osuuden ja loput jaetaan palkintopotissa määritellyllä tavalla.

Yhdysvalloissa peli on jo erittäin suosittua, ja osa pelaajista samalla tavalla ammattilaisia kuin missä muussa vastaavassa pelissä tahansa. Pystyt siis muuttamaan managerointitaitosi rahaksi paremmin kuin missään muussa vastaavassa pelissä.

Jokainen manageri luo vain turnaukseen oman, parhaaksi katsomansa joukkueen ja tulos puhuu lopulta puolestaan. FanTeam.com on tarjolla kaikki suomalaisille tutut kotimaiset sarjat, kuten Liiga ja Veikkausliiga. Ulkomaisista sarjoista löytyy tarjontaa laidasta laitaan. Mukana on luonnollisesti isoimmat futissarjat Valioliigan johdolla, mutta valikoimaa löytyy jääkiekon ja koripallon lisäksi myös muun muassa NFL, UFC, CS:GO, Formula 1 ja paljon muuta.

Lisäksi löytyy FanTeam-chat, jossa voit keskustella muiden käyttäjien kanssa.

Olemme luoneet Ylikertoimen keskustelupalstalle tarkemman esittelyn virtuaalimanageroinnista FanTeamilla, sekä myöskin pienen Q&A oppaan jolla jokainen pääsee asiasta paremmin perille. Sivuston henkilöstö on myös valmis vastaamaan kysymyksiin kun niitä tulee esille.

FanTeam kokemuksia

Käyttäjien kokemuksia FanTeamista voit lukea suoraan keskustelupalstaltamme.

Suomenkielinen käyttöliittymä: 
On
ETA-bookkeri: 
On
Lajivalikoima: 
5
Pelivalikoima: 
4
Kertoimet: 
5
Panokset: 
5
Luotettavuus: 
5
Yleisarvosana: 
5