LeoVegas

LeoVegas

päivitetty: Maanantai, 26.07.2021, 09:37

LeoVegas arvostelu 2021

LeoVegas on erityisesti panostanut pelialustansa käytettyvyyden nopeuteen sekä erityisesti mobiilipelaamiseen vaivattomuuteen. LeoVegas onkin kerännyt useita alan palkintoja kuten muun muuassa 2017 yhtiö pokkasi Rising Star in Sports Betting sekä Sportsbook of the Year -tittelit. Mobiilisovellukset löytyvät sekä Androidille, että iPhonelle. Tälläkin saralla on LeoVegas palkittu useaan otteeseen, eikä tämä ole mikään ihme, kun kokeilee mobiilisovellusta, niin se vastaa kyllä odotuksiin ja on erittäin nopea ja miellyttävä käyttää. 

LeoVegas palkinnot

LeoVegas Vedonlyöntikertoimet

LeoVegasilla on mittava valikoima pelikohteita, niin ennen ottelua pelattavaksi kuin live-vedonlyöntiin. Myös paljon erilaisia kausivetoja löytyy, niin eri sarjojen mestarista, kuin vaikkapa pistepörssin voittajasta. Sivuilta on helppo löytyä hakukentän kautta haluamansa kohteet.

LeoVegas vedonlyöntisivujen käyttäminen

LeoVegasin sivutola on helppo navigoida tietokoneella, mutta suurin ero verrattuna muihin vedonlyöntitoimistoihin on mobiilipelaamisen jouhevuus ja helppo. Tämä ei tokikaan ole mikään ihme, sillä mobiilipelaamiseen LeoVegas on alusta asti erityisesti panostanut. LeoVegas on saanutkin palkintoja myös mobiilisovelluksestaan.

LeoVegas mobiili

Vedonlyöntitarjonnan kattavuus, eSports Live-vedonlyönti ja livestream lähetykset

Vedonlyöntitarjonta kattaa kaikki perinteiset pelimuodot, kuten ottelun voittaja, total-vedot, tulosvedot ja tasoitusvedot jne. Lisäksi tarjolla on monia kiinnostava maalintekijä vedot, sekä jalkapallossa kortti- ja kulmapotkuvedot. Luonnollisesti LeoVegasilta löytyy myös stream-palvelu, joka ennen koronaikaa näytti 30 eri sarjaa ja liigaa. 

LeoVegasin sivuston tarjoamat vedonlyöntibonukset 2020

100% ilmaisveto aina 100€ asti ensimmäisen asetetun vedon yhteydessä

Toimi seuraavasti:

  1. Valitse vedonlyönnin tervetulotarjous rekisteröityessäsi asiakkaaksi
  2. Tee haluamasi suuruinen talletus
  3. Lyö vetoa mistä haluat, millä summalla haluat, ennen ottelua tai livevetona. Lunastaaksesi tarjouksen vedon kertoimen on kuitenkin oltava vähintään 1.80.
  4. Saat pelitilillesi 100 % ilmaisvedon, arvoltaan enintään 100 €, jonka voit vastaavasti käyttää mihin vedonlyöntiin itse haluat, ennen ottelua, livevetona ja millä laitteella vetoa haluatkin lyödä. Pelikupongilla valitset bonustarjousten alta ilmaisvedon.

LeoVegasilla on jatkuvasti tarjolla erilaisia tarjouksia ja kilpailuja myös vanhoille asiakkaille, kuten esimerkiksi ilmaisvetoja, korotettuja kertoimia ja erilaisia kilpailuita

Tallettaminen ja ulosmaksu LeoVegas tililtä

Talletusvaihtoehdot: Trustly, Visa, MasterCard, Skrill, Neteller
Kotiutusvaihtoehdot: Trustly, Visa, MasterCard, Skrill, Neteller

LeoVegas asiakaspalvelu ja livechat + puhelintuki

Mikäli tarvit apua, niin LeoVegasin Apukeskuksesta löydät yleisimpiin kysymyksiin vastaukset. Kuitenkaan, mikäli täältä ei vastausta löydy, niin palvelee suomenkielinen chat ja sähköposti palvelee suurimman osan vuorokaudesta. Mikäli aamuyön tunneilla tulee kysyttävää, niin englanninkielinen chat päivystää ympäri vuorokauden. LeoVegasin asiakaspalvelu on nopeaa, toimivaa ja joustavaa. Se palkittiinkin 2018 vuonna vuoden parhaasta asiakaspalvelusta.

Soita meille: Suomenkielinen asiakaspalvelu: 
09:00-02:00 (CET)

Vaihtoehtoinen asiakastuki: 
Ruotsinkielinen tuki 24/7
Englanninkielinen tuki 24/7

Ilmainen puhelinnumero:
+358 8000 43 33

Kansainvälinen:
+356 2778 1166

Sähköposti:support-fi@leovegas.com

LeoVegas turvallisuus ja luotettavuus

LeoVegas on rekisteröity useimpien eurooppalaispelaajien käyttämien vedonlyöntitoimistoiden tapaan Maltalle. LeoVegasin ETA-alueen lisenssi tarkoittaa suomalaisille sitä, että kaikki voitot ovat verovapaita. Malta Gaming Authorityn lisenssi takaa, että pelaaminen on turvallista.  LeoVegas AB  on listattu Nasdaq First North Premierissa.

"LeoVegas Gaming plc on Maltan lakien mukaan rekisteröity yritys, jonka rekisteröintinumero on C59314. Rekisteröity toimisto: LeoVegas Gaming plc Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. LeoVegas Gaming plc toiminta on Malta Gaming Authorityn viranomaisten säätelemää ja yrityksellä on seuraava lisenssi: MGA/CRP/237/2013, myönnetty 1. elokuuta 2018."

LeoVegas kokemuksia

Kokemuksia LeoVegasista löydät Ylikertoimen vedonlyöntitoimistoihin keskittyvästä osiosta: vedonvälittäjät ja rahaliikenne 2019. 

Suomenkielinen käyttöliittymä: 
On
Suomenkielinen asiakaspalvelu: 
On
ETA-bookkeri: 
On
Lajivalikoima: 
4
Pelivalikoima: 
4
Kertoimet: 
3
Panokset: 
3
Luotettavuus: 
5
Yleisarvosana: 
4
Tilinavausbonukset: 
100% ilmaisveto 100€ asti ensimmäisen asetetun vedon yhteydessä